Windows 7’de Windows 11 USB nasıl hazırlanır?

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
4+4GB DDR3 1333MHZ CL9
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD PLUS 240GB
Ekran kartı
AMD R5 220
Anakart
MSI H81M-P33
İşlemci
Pentium G3240
Yıllardır kullandığımız şirket bilgisayarına Windows 11 kuracağım. Geçiş için ilave 4GB RAM ve SSD aldım. Rufus ile USB hazırlamak istiyorum fakat Windows 7’nin desteklediği son Rufus sürümünde TPM devre dışı bırakma seçeneği yok. Nasıl halledebiliriz bu sorunu?

Yıllardır kullandığımız şirket bilgisayarına Windows 11 kuracağım. Geçiş için ilave 4 GB RAM ve SSD aldım. Rufus ile USB hazırlamak istiyorum fakat Windows 7'nin desteklediği son Rufus sürümünde TPM devre dışı bırakma seçeneği yok. Nasıl halledebiliriz bu sorunu?

Yükle kısmına bastığın zaman TPM 4 GB RAM sınırını kaldırma seçeneği çıkıyor Rufus üzerinde tercihen Windows 10'a geçiş yapılabilir.

Yükle kısmına bastığın zaman TPM 4 GB RAM sınırını kaldırma seçeneği çıkıyor Rufus üzerinde tercihen Windows 10'a geçiş yapılabilir.
Windows 7 rufus desteği bittiği için 3.6 sürümünü kullanıyorum onda bu seçenekler çıkmıyor.

Windows 10 yukleyip Windows 11 indirin sonra Rufus'u da indirin onerim orijinal 11 indirmeyin cok kasar fullprogramlar. İndir diye bir site var farkli Windows versiyonlari paylasiyor oradan indirmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı