S Straight12 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 RAM 4 GB Ekran kartı Intel(R) HD 3000 ve AMD Radeon 6700M Series İşlemci Intel(R) Core i5 2410M CPU @ 2,30 GHz Windows 7 de Xbox uygulamasını indirmeye çalıştım yükleyiciyi açtığımda karşıma Windows için bir güncelleştirme gerekli yazdı eğer güncelleştirirsem laptopu Windows 10 yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Windows 7 de Xbox uygulamasını indirmeye çalıştım yükleyiciyi açtığımda karşıma Windows için bir güncelleştirme gerekli yazdı eğer güncelleştirirsem laptopu Windows 10 yapar mı?
ruzgarufukaytas Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 Kesinlikle yüklenmez ve hiç bir yolu yok en az Win 10 geçmen lazım ve zaten Windows 7 desteği 2021'de tamamen kesildi.
Kesinlikle yüklenmez ve hiç bir yolu yok en az Win 10 geçmen lazım ve zaten Windows 7 desteği 2021'de tamamen kesildi.
S Straight12 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 ruzgarufukaytas dedi: Kesinlikle yüklenmez ve hiç bir yolu yok en az Win 10 geçmen lazım ve zaten Windows 7 desteği 2021'de tamamen kesildi. Genişletmek için tıkla... e o zaman xbox yükleyici niye güncelleme istiyor
ruzgarufukaytas dedi: Kesinlikle yüklenmez ve hiç bir yolu yok en az Win 10 geçmen lazım ve zaten Windows 7 desteği 2021'de tamamen kesildi. Genişletmek için tıkla... e o zaman xbox yükleyici niye güncelleme istiyor
omerfm Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2024 #4 Windows 10 yükle sistemin kaldırır ama bellek yükseltmesi yapman gerekebilir
ruzgarufukaytas Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #5 Straight12 dedi: E o zaman Xbox yükleyici niye güncelleme istiyor Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bir ekran görüntüsü atar mısın?
Straight12 dedi: E o zaman Xbox yükleyici niye güncelleme istiyor Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bir ekran görüntüsü atar mısın?
omerfm Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2024 #6 Microsoft kendi işletim sisteminin desteğini kestikten sonra niye kendi uygulamasının son sürümünün kurulmasına izin versin?
Microsoft kendi işletim sisteminin desteğini kestikten sonra niye kendi uygulamasının son sürümünün kurulmasına izin versin?
S Straight12 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 biraz geç kaldım ama omerfm dedi: Microsoft kendi işletim sisteminin desteğini kestikten sonra niye kendi uygulamasının son sürümünün kurulmasına izin versin? Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ki güncelleye basarsam laptopu Windows 10'a mı yükseltecek Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 559,8 KB · Görüntüleme: 43
biraz geç kaldım ama omerfm dedi: Microsoft kendi işletim sisteminin desteğini kestikten sonra niye kendi uygulamasının son sürümünün kurulmasına izin versin? Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ki güncelleye basarsam laptopu Windows 10'a mı yükseltecek
omerfm Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 272 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2024 #8 Windows 10 indir yaz ilk siteden indir zaten ileri ileri yapıyorsun. Biraz sürer ama xbox kurulu olur.
Windows 10 indir yaz ilk siteden indir zaten ileri ileri yapıyorsun. Biraz sürer ama xbox kurulu olur.
S Straight12 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #9 omerfm dedi: Windows 10 indir yaz ilk siteden indir zaten ileri ileri yapıyorsun. Biraz sürer ama Xbox kurulu olur. Genişletmek için tıkla... Peki Xbox yükleyici neyi güncelleyecek?
omerfm dedi: Windows 10 indir yaz ilk siteden indir zaten ileri ileri yapıyorsun. Biraz sürer ama Xbox kurulu olur. Genişletmek için tıkla... Peki Xbox yükleyici neyi güncelleyecek?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.882 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #10 Straight12 dedi: Peki Xbox yükleyici neyi güncelleyecek? Genişletmek için tıkla... Windows 7 artık eski bir sürüm olduğundan Windows 10'a güncellemeniz gerekmekte. Devam derseniz sizi Windows 10'un yükleme sayfasına yönlendirebilir.
Straight12 dedi: Peki Xbox yükleyici neyi güncelleyecek? Genişletmek için tıkla... Windows 7 artık eski bir sürüm olduğundan Windows 10'a güncellemeniz gerekmekte. Devam derseniz sizi Windows 10'un yükleme sayfasına yönlendirebilir.