Benim bilgisayarım Windows 7 idi 10'a yükselttim PC biraz masaüstünde falan yavaşladı. Geri Windows 7'ye düşürürsem oyunlarda daha fazla FPS alır mıyım?
Evet daha fazla FPS alırsın diye düşünüyorum sistemin çok iyi değil galiba RAM'in kaç RAM az ise Windows 7 geri dönebilirsin bende boşta Win 10'da 3GB RAM kullanıyor.
Benim bilgisayarım Windows 7 idi 10'a yükselttim PC biraz masaüstünde falan yavaşladı. Geri Windows 7'ye düşürürsem oyunlarda daha fazla FPS alır mıyım?
Windows 10 Windows 7 ye göre çok daha fazla performans verir. Oyunlarda 15-20 ye kadar FPS artışı görebilirsiniz. Eğer yavaşladıysa sisteminizden dolayıdır. Sistem özellikleriniz nedir?
Windows 10 Windows 7'ye göre çok daha fazla performans verir. Oyunlarda 15-20'ye kadar FPS artışı görebilirsiniz. Eğer yavaşladıysa sisteminizden dolayıdır. Sistem özellikleriniz nedir?
15-20 FPS verir demedim. 15-20 FPS'ye kadar artabildiğini söyledim. Bu versus videolarından binlerce izledim Win 7'nin daha yüksek FPS verdiği videoların hepsinde de Windows 10'un klasik sorunlarından olan %100 kullanım sorunu var
15-20 FPS verir demedim. 15-20 FPS'ye kadar artabildiğini söyledim. Bu versus videolarından binlerce izledim Win 7'nin daha yüksek FPS verdiği videoların hepsinde de Windows 10'un klasik sorunlarından olan %100 kullanım sorunu var
Windows 10 daha fazla performans düşüşüne sebep olacaktır. Grafiksel arayüzü daha çeşitli ve daha fazla özellik var. Ama Windows 7 desteği kalktığından dolayı virüs ve yazılımsal sorunlar yaşayabilirsiniz. Windows 8 veya Windows 8.1 deneyin. Tasarımları Windows 10'a daha yakın ama ben pek beğenmedim.
Bu videoda var mıydı hatırlamıyorum fakat bazı sahnelerde ciddi FPS farkı gördüğümden eminim. Tabii ki biri gidip 7'den 10'a geçip 40 olan FPS'sini 60'a çıkaramaz haklısınız. Ben gördüğümü söyledim sadece.