Dün gece Windows 10'a geçtim. Windows 7'de CS:GO oyununda 200 FPS'leri görüyorken Windows 10'da 60-120FPS aralığında ve çok fazla drop yaşıyorum. Sürücülerim güncel, ekran kartı driverim 13.12.2018 sürümü. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartı dışın'da güncelleme yapılması bu hale getiriyor. Sistemime imzadan bakabilirsin, güncelleme yaptıktan sonra %50 oranında kayıp oluyor. Ama yapmasam gayet güzel değerler alıyorum. Sebebi nedir tam bilmiyorum ama bende he bu sebepten kayıp oluyor ve ciddi oranlar da.
Ekran kartı dışın da güncellemeleri yapma, hali hazırdaki güncellemeleride kaldır bir dene. Sorun çözülmezse farklı bir yol bakalım. Kendim bu Güncellemeler yüzünden aynı sorunu yaşadağım için söylüyorum, muhtemelen dediğimi yaptığın da sorunun çözülecektir. Hizmetlerden de Windows Update i durdurup devre dışı bırak mutlaka.
Ekran kartı dışın da güncellemeleri yapma, hali hazırdaki güncellemeleride kaldır bir dene. Sorun çözülmezse farklı bir yol bakalım. Kendim bu Güncellemeler yüzünden aynı sorunu yaşadağım için söylüyorum, muhtemelen dediğimi yaptığın da sorunun çözülecektir. Hizmetlerden de Windows Update i durdurup devre dışı bırak mutlaka.
Asus HD7790 ekran kartı , Q9300 işlemci , 6GB RAM
Hiçbir sorunum da yoktu aslın da BIOS olsun, ekran kartı olsun herşeyi güncel tutmayı severim bi Windows 10'a geçmemiştim şimdi bi de onu deniyim dedim ama şuanlık pek memnun sayılmam.
Windows 7'ye geri geçtim bilgisayar toplayıp satmakla uğraşıyorum FPS konusunda CS GO gibi yüksek kitleli bi oyunda Windows 10'a kıyasla Windows 7'de 60 FPS gibi büyük farklar gördüm. İleride kendime daha iyi bir sistem topladığımda Windows 10 kullanırım artık.