Arkadaşlar Windows 7 bilgisayarımı BIOS Windows 10 yapacağım. Media Creation TOOL22H2 indirdim ancak resmi verdim, orada gördüğüm hatayı veriyor. Güncellemeleri falan da yaptım.
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
Hayır diske ihtiyacın yok. Windows 7 işletim sisteminde disk görüntüsü dosyalarını açma özelliği yok. Winrar veya Daemon Tools gibi bir programla disk görüntüsünün içindeki dosyaları masaüstüne kopyalayarak kuruluma başlamalısın.