dawning Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium B960 2.20 GHz 4 GB DDR 3 Intel HD Graphics 250 GB HDD Windows 10 Pro 64 Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur.
Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 dawning dedi: Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atıp 8.1 kurmanız gerekiyor.
dawning dedi: Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Tekrar format atıp 8.1 kurmanız gerekiyor.
762mozart Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 dawning dedi: Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam flashbelleğe yükle 8.1'i zaten kurarken yedekleme gibi bir seçenek çıkıyor karşına diye biliyorum oradan old dosyalarınıda kur
dawning dedi: Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam flashbelleğe yükle 8.1'i zaten kurarken yedekleme gibi bir seçenek çıkıyor karşına diye biliyorum oradan old dosyalarınıda kur
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 dawning dedi: Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile geçebilirsiniz.
dawning dedi: Windows 7 yukledim ama bana cok sıkıntı cıkardı. Windows old dosyalarım da var nasıl 8.1 geri donerim? Soylerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ile geçebilirsiniz.