DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #1 Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum, UEFI için sanal flash bellek oluşturdum ama NTFS mi FAT32 mi GPT mi MBR mi hiçbir bilgim yok. UEFI kurulum veya normal bootable bir sanal flash bellek nasıl açabilirim?
Windows 8.1 kurmayı düşünüyorum, UEFI için sanal flash bellek oluşturdum ama NTFS mi FAT32 mi GPT mi MBR mi hiçbir bilgim yok. UEFI kurulum veya normal bootable bir sanal flash bellek nasıl açabilirim?
Sertaç Binli Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 493 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri (IT) 26 Mayıs 2022 #2 NTFS ve GPT seçmeniz yeterli olacaktır sanırım.
DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #3 @Sertaç Binli peki sanal flash bellekte oluyor mu bootable?
Sertaç Binli Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 493 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri (IT) 26 Mayıs 2022 #4 DrMilo dedi: @Sertaç Binli peki sanal flash bellekte oluyor mu bootable? Genişletmek için tıkla... İşte bu sorunun cevabı için daha bilgili birine ihtiyaç var Yanlış bilgi verip yanıltmak istemem sizi.
DrMilo dedi: @Sertaç Binli peki sanal flash bellekte oluyor mu bootable? Genişletmek için tıkla... İşte bu sorunun cevabı için daha bilgili birine ihtiyaç var Yanlış bilgi verip yanıltmak istemem sizi.