Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 4 Şubat 2014 #11 Emircan dedi: kardeşim sen windows 8 e yükselteceksin bu sefer windows 8.1 gerekecek direk windows 8.1 i indir derim ben öyle yaptım driverları güncelledim diğer laptobumda çok rahatım Genişletmek için tıkla... Aslında olabilir. Oyunları tekrar yüklemek zorunda kalmak insanın canını sıkıyor.
Emircan dedi: kardeşim sen windows 8 e yükselteceksin bu sefer windows 8.1 gerekecek direk windows 8.1 i indir derim ben öyle yaptım driverları güncelledim diğer laptobumda çok rahatım Genişletmek için tıkla... Aslında olabilir. Oyunları tekrar yüklemek zorunda kalmak insanın canını sıkıyor.
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 4 Şubat 2014 #12 Mikail Fidan dedi: Oyunlarını yedekle D diskine sonra temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Oyunlar D diskine yüklemiştim zaten. 7'den 8'e geçince oyunları tekrar yüklemek zorunda kalıyoruz heralde. Yoksa gerek yok mu?
Mikail Fidan dedi: Oyunlarını yedekle D diskine sonra temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Oyunlar D diskine yüklemiştim zaten. 7'den 8'e geçince oyunları tekrar yüklemek zorunda kalıyoruz heralde. Yoksa gerek yok mu?