A altansagtastr Ziyaretçi 25 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar ben Windows 7'den Windows 8'e geçmek istiyorum. Acaba dosyalarımı yedeklemek için uygun bir program var mı? Harici harddisk'e yedeklemeyi planlıyorum.
Arkadaşlar ben Windows 7'den Windows 8'e geçmek istiyorum. Acaba dosyalarımı yedeklemek için uygun bir program var mı? Harici harddisk'e yedeklemeyi planlıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Ağustos 2014 #2 İşletim sistemini kalıp olarak mı yenilemek için program arıyorsun ? Bunun için programa ihtiyacın yok. Dosyalarını doğrudan harici diske atacaksın.
İşletim sistemini kalıp olarak mı yenilemek için program arıyorsun ? Bunun için programa ihtiyacın yok. Dosyalarını doğrudan harici diske atacaksın.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Ağustos 2014 #3 Yükseltme ile geçtiğinde dosya ve uygulamaların aynen olduğu gibi durur. Sadece işletim sistemin değişir. Bu da aklında olsun.
Yükseltme ile geçtiğinde dosya ve uygulamaların aynen olduğu gibi durur. Sadece işletim sistemin değişir. Bu da aklında olsun.