AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 7 Ağustos 2014 #11 Temiz kurulum yaparsan senin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum., Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Temiz kurulum yaparsan senin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum., Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
A Arch Hectopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #12 MUSA ÇELİK dedi: Söylediğim gibi Windows 8.1 in iso dosyasına çift tıklayarak yükseltme işlemini başlatabilirsiniz. Sadece programlarınız siliniyor diğer klasör,belge vs kalıyor zarar gelmeden. Sonucu buraya bildiriniz lütfen . Genişletmek için tıkla... Eğer öyle bir şey yaparsam buraya yazarım sonucu elbette. Şimdi indirmeye başlayacağım. AT7 dedi: Temiz kurulum yaparsan senin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum., Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Evet, bende öyle düşünüyorum fakat format ile uğraşmak istemiyorum.
MUSA ÇELİK dedi: Söylediğim gibi Windows 8.1 in iso dosyasına çift tıklayarak yükseltme işlemini başlatabilirsiniz. Sadece programlarınız siliniyor diğer klasör,belge vs kalıyor zarar gelmeden. Sonucu buraya bildiriniz lütfen . Genişletmek için tıkla... Eğer öyle bir şey yaparsam buraya yazarım sonucu elbette. Şimdi indirmeye başlayacağım. AT7 dedi: Temiz kurulum yaparsan senin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum., Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Evet, bende öyle düşünüyorum fakat format ile uğraşmak istemiyorum.
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #13 Direk temiz kurulum yapmanı öneririm.