Windows 7'den vazgeçemiyorum

velocityfifteen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar topladım ve Windows 11 yükledim. Biraz kullanmaya "çalıştıktan" sonra 11'i silip 10'a geçtim. 10'da 1-2 hafta kalıp 7 yükledim. Şu an mutluyum ancak iki sürücü kurulamıyor (biri ekran kartı). 11 ya da 10'a geçmem lazım. Bu Windows'ları 7'ye benzetebilmenin bir yolu var mı, yoksa 7'de kullanırım sıkıntı yok. Eski ve tehlikeli olması umurumda değil çünkü internetten nadiren dosya indiriyorum ve Anti-Virüs yazılımım var. Grafik kartı çalışmazsa değiştiririm.

Son düzenleme:
Bizde zamanında Xp 'den vazgeçemedik.. yapacak bişey yok alışmaktan başka herşey zamana yeniliyor..

Hocam 10'a geçmeniz sizin için en iyisi olacaktır 7'ye güncellemeler gelmiyor ve eskidi ayrıca yeni oyunlar da Windows 7 desteklemiyor. 11 de ise bazı sıkıntılar olduğunu duydum size 10 öneririm.

Hocam 10'a geçmeniz sizin için en iyisi olacaktır 7'ye güncellemeler gelmiyor ve eskidi ayrıca yeni oyunlar da Windows 7 desteklemiyor. 11 de ise bazı sıkıntılar olduğunu duydum size 10 öneririm.
Peki 10'u 7'ye benzetebiliyor muyuz? Zaten 10'u sevmiyorum ama en azından çekilebilir olsun istiyorum.

Hocam bence 11'e geri dönmelisiniz. Windows 7 artık eski ve desteği yok. Siz bilirsiniz ancak ilerde çoğu program 7'yi desteklemeyecek.

Peki 10'u 7'ye benzetebiliyor muyuz? Zaten 10'u sevmiyorum ama en azından çekilebilir olsun istiyorum.
Daha zarif ve yeni hali.

Daha zarif ve yeni hali.
O zaman 10'a geçin Windows 7'nin arayüzünün "YERLERİNE" çok benziyor. Ancak görsel anlamda çok benzediğini söylersem yalan söylemiş olurum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak Windows 10 ve 11'in görünüşü hiç hoşuma gitmiyor. "Saydamlık" diye koydukları şey berbat geliyor bana. Windows 7'nin yanından bile geçemez. Sadece görünüşte de değilim.

Hocam 11 çekilmiyor be. Kullanamıyorum. Ciddiyim.
Bir de topladığınız PC'nin özellikleri nedir?

Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak Windows 10 ve 11'in görünüşü hiç hoşuma gitmiyor. "Saydamlık" diye koydukları şey berbat geliyor bana. Windows 7'nin yanından bile geçemez.
Peki hocam 1, 2 yıl daha sıkıntı çıkarmaz ama ondan sonrasında günümüz XP'si gibi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…