Windows 7'den Windows 10'a formatsız geçmek

Hazir basligi bulmusken bende soruyum benim sistem; 120 gb ssd, 4gb ddr2 ram, amd radeon r7 200 2 gb ekran kartim var. Benim windows 10'a gecmem sikinti olur mu? ( ben hep sikinti yaratir diye dusundum)
120 GB SSD az gelebilir. Oyun, program ve dosyalarım derken yetmiyor artık. Diğer yandan RAM miktarını artırsan iyi olur. İntel Corei i5 2400 12 GB DDR3 RAM ve 160 GB HDD ile Windows 10 kullanıyordum. Hızı gayet iyidi.

120 GB SSD az gelebilir. Oyun, program ve dosyalarım derken yetmiyor artık. Diğer yandan RAM miktarını artırsan iyi olur. İntel Corei i5 2400 12 GB DDR3 RAM ve 160 GB HDD ile Windows 10 kullanıyordum. Hızı gayet iyidi.
Ram 4ten yukari desteklemiyor ben win7de devam ediyim en iyisi. Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin.
@38_beco_38 sıkıntı yaratmaz. SSD olduğu sürece, Windows 10 size güler yüzünü gösterecektir.
Sizin mesajinizi gec gordum ssdnin yaninda 320lik hdd var alan sikintim yok ama ram 2gb yedigi icin oyunlarda problem cikarmasindan korktum.

Hazır konu açılmışken beni de bilgilendirir misiniz ?
aşağıdaki sisteme windows 10 yüklemek istiyorum bir sıkıntı yaşar mıyım?
(oyun oynamıyorum)

Hazır konu açılmışken beni de bilgilendirir misiniz ?
aşağıdaki sisteme windows 10 yüklemek istiyorum bir sıkıntı yaşar mıyım?
(oyun oynamıyorum)

Bence gereksiz yine de denemek istersen ekran kartı sürücüsü var mı diye bakıp, var ise yükleyebilirsin. Şimdi baktım sürücüsü varmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı