Windows 7'den Windows 10'a geçerken çizikli ekran

İndirdim. Olmadı ama çok az ihtimalle ara sıra düzeliyor.

Düzelmedi.

Ara sıra çok az ihtimalle düzeliyor. (kusura bakmayın şu an indirildi Windows 10 ondan geciktim.)

Hocam yeniden başlatıp ayarlardan Hz'ye bakın.

"CMD"yi yönetici çalıştırıp SFC /scannow yazın. Çizik ekran bilgisayarın boot ekranında gözüküyor mu?

"CMD"yi yönetici çalıştırıp SFC /scannow yazın. Çizik ekran bilgisayarın Boot ekranında gözüküyor mu?

Tamam hocam. Şu an sorun düzeldi gibi ama yine olmasını istiyorsanız ve öyle yapmamı istiyorsanız yeniden başlatayım?

Hocam yeniden başlatıp ayarlardan Hz'ye bakın.

Hz ayarlarına nasıl bakacağım hocam?
Bir de BIOS'um eski benim biraz.

BIOS'dan yapmaz hocam sağ tık görüntü ayarları oradan gelişmiş grafik ayarlarına girin oradan Hz nizin monitör Hz niz ile aynı oldup olmadığını kontrol edin.

BIOS'dan yapmaz hocam sağ tık görüntü ayarları oradan gelişmiş grafik ayarlarına girin oradan Hz nizin monitör Hz niz ile aynı oldup olmadığını kontrol edin.

Hocam BIOS'um eski diyorum. İngilizce diyorum. Nasıl bakacağım diyorum anlamıyor musunuz?

Hocam BIOS'um eski diyorum. İngilizce diyorum. Nasıl bakacağım diyorum anlamıyor musunuz?

Siz anlamak istemiyorsunuz hocam. Ayrıca nerede İngilizce dediniz? Ayrıca BIOS'unuz eski ise gidin anakartınızın sitesinden bakın Hz ile ne alakası var BIOS'un.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…