Bilgisayarım Windows 7 service pack 1. yükleme işlemi %73'e geldiğinde başarısız oluyor. Sistem özelliklerim yeterli ve SFC /cleanow gibi yolları da denedim ama yapamadım. Windows 10'a geçmek için ne yapabilirim?
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Sistemin üzerine kurmayı denediğimde bende de aynı hatayı veriyordu. Temiz kurulup yaptım ve sorun ortadan kalktı. En kötü ihtimal ile önemli olduğunu düşündüğün verilerini ayrı bir bellekte yedeklersin.
Konu sahibi anakart dahil sistem özelliklerini belirtirse ve aygıt yöneticisinden diskin özelliklerine bakarak bölümleme stilini söylerse yardımcı olmaya çalışacağım.
Bölümleme stilini öğrenmek için:
İlk olarak aygıt yöneticisini açın.
Disk sürücüleri kısmını genişletin ve sistemin kurulu olduğu diske sağ tıklayıp özellikleri açın.
Birimler kısmına gelip doldura basıyoruz.
Bir kaç saniye bekledikten sonra bölümleme stilinin karşısındaki bize söyleyebilirsiniz.
Arkadaşlar konu sahibi anakart belirtmeden herhangi bir şey yapamayız maalesef.
Bilgisayarım Windows 7 service pack 1. yükleme işlemi %73'e geldiğinde başarısız oluyor. Sistem özelliklerim yeterli ve SFC /cleanow gibi yolları da denedim ama yapamadım. Windows 10'a geçmek için ne yapabilirim?