gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 14 Aralık 2021 #21 hasan0547 dedi: Evet. Bir bakacağım. Eğer olmazsa bilgisayarıma uygun bir Linux dağıtımlarından birini kullanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o zaman sizin için bir rehber hazırlayayım, bekleme de kalır mısınız? En geç bir kaç güne hazır olur.
hasan0547 dedi: Evet. Bir bakacağım. Eğer olmazsa bilgisayarıma uygun bir Linux dağıtımlarından birini kullanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o zaman sizin için bir rehber hazırlayayım, bekleme de kalır mısınız? En geç bir kaç güne hazır olur.
hasan0547 Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #22 gamecover dedi: Hocam ben o zaman sizin için bir rehber hazırlayayım, bekleme de kalır mısınız? En geç bir kaç güne hazır olur. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. Fazla uğraştırmadığım sürece beklerim.
gamecover dedi: Hocam ben o zaman sizin için bir rehber hazırlayayım, bekleme de kalır mısınız? En geç bir kaç güne hazır olur. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam. Fazla uğraştırmadığım sürece beklerim.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 14 Aralık 2021 #23 hasan0547 dedi: Tabii hocam. Fazla uğraştırmadığım sürece beklerim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne uğraştırması. Ben rehberi hazırlamaya başlayayım.
hasan0547 dedi: Tabii hocam. Fazla uğraştırmadığım sürece beklerim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne uğraştırması. Ben rehberi hazırlamaya başlayayım.
hasan0547 Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #24 gamecover dedi: Yok hocam ne uğraştırması. Ben rehberi hazırlamaya başlayayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Teşekkürler.
gamecover dedi: Yok hocam ne uğraştırması. Ben rehberi hazırlamaya başlayayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Teşekkürler.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 31 Aralık 2021 #25 Düzenleme: Daha önceki mesajlarda yanlış seçeneği seçerseniz kurulumda sorun yaşayabilir dedim ama merak etmeyin yaşamazsınız. Sadece diskin biçimini CMD komutları ile değiştireceksiniz.
Düzenleme: Daha önceki mesajlarda yanlış seçeneği seçerseniz kurulumda sorun yaşayabilir dedim ama merak etmeyin yaşamazsınız. Sadece diskin biçimini CMD komutları ile değiştireceksiniz.
M Mete1245 Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #26 Yerel disk C ye gir esd ye tıkla Windows'a tıkla sources e tıkla setup ı bul ve aç kuruluyor ben öyle kurdum.
Yerel disk C ye gir esd ye tıkla Windows'a tıkla sources e tıkla setup ı bul ve aç kuruluyor ben öyle kurdum.