AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 3 Temmuz 2023 #11 Bence biraz para ayırarak 120 GB iyi bir SSD ile normal Win 10 ile devam edersiniz. PNY 120 Gb Cs900 Ssd 2,5" 515-490 Mb/s Fiyatı, Yorumları - Trendyol PNY 120 Gb Cs900 Ssd 2,5" 515-490 Mb/s yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Çokta pahalı değil. Aldığınıza değer emin olun.
Bence biraz para ayırarak 120 GB iyi bir SSD ile normal Win 10 ile devam edersiniz. PNY 120 Gb Cs900 Ssd 2,5" 515-490 Mb/s Fiyatı, Yorumları - Trendyol PNY 120 Gb Cs900 Ssd 2,5" 515-490 Mb/s yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Çokta pahalı değil. Aldığınıza değer emin olun.
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #12 AykutKoc dedi: Microsoft dışında hiçbir yerden ISO indirmenizi önermiyorum. Şu iki satır kodu PowerShell'e yazarak tüm dahili gelen UWP programları kaldırabilirsiniz herhangi bir Windows sürümünde. Kod:Panoya kopyala Set-ExecutionPolicy Unrestricted -Force Get-AppxPackage -AllUsers | Remove-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Hocam bu kodu denediğimde silememiştim uygulamaları. Ben "Revo Uninstaller"ile silmistim UWP programlarını. Windows Defender'i "dcontrol" ile kapatmıştım. (Hocam ilk defa bir forumda yazıyorum Hata yaparsam özür dilerim)
AykutKoc dedi: Microsoft dışında hiçbir yerden ISO indirmenizi önermiyorum. Şu iki satır kodu PowerShell'e yazarak tüm dahili gelen UWP programları kaldırabilirsiniz herhangi bir Windows sürümünde. Kod:Panoya kopyala Set-ExecutionPolicy Unrestricted -Force Get-AppxPackage -AllUsers | Remove-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Hocam bu kodu denediğimde silememiştim uygulamaları. Ben "Revo Uninstaller"ile silmistim UWP programlarını. Windows Defender'i "dcontrol" ile kapatmıştım. (Hocam ilk defa bir forumda yazıyorum Hata yaparsam özür dilerim)
AykutKoc Picopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 330 Çözümler 5 3 Temmuz 2023 #13 Powershelli yönetici olarak açtınız mı? Ayarlardan geliştirici modunu açtını,z mı?
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #14 AykutKoc dedi: PowerShell'i yönetici olarak açtınız mı? Ayarlardan geliştirici modunu açtını, Z mı? Genişletmek için tıkla... Geliştirici modunu açmamız gerektiğini bilmiyordum. Sağ olun bilgi için. Neyse hocam boş verin şimdi bunu
AykutKoc dedi: PowerShell'i yönetici olarak açtınız mı? Ayarlardan geliştirici modunu açtını, Z mı? Genişletmek için tıkla... Geliştirici modunu açmamız gerektiğini bilmiyordum. Sağ olun bilgi için. Neyse hocam boş verin şimdi bunu