Windows 7'den Windows 10'a geçiş yapma

Siz bilirsiniz fakat biz korsana destek vermeme yönündeyiz. Ayrıca Windows crack yüzünden zarar görebilir ve yavaşlayabilir. 20-30 TL cepte kalsın diye sokaklara düşmeyin bence.

Bende destek olmak istemem fakat ücretleri pahalı hem 20 30 TL diyorsunuz da onlar güvenilir mi ki?

Konuyu açan format atmadan geçiş yapmayı sormuş gibi geldi bana. Ücretsiz geçiş yok bildiğim kadarıyla. Diğer türlü dedikleri gibi USB ile format at. İnternette tam sürüm bulabilirsin. Ekstra olarak Crack indirmene gerek yok. Tam sürüm Windows 10 indir, USB'ye Rufus programı ile yükle. Bunun videosu var. Technopat yönetimi tarafından çekildi zamanında.

Bende destek olmak istemem fakat ücretleri pahalı hem 20 30 TL diyorsunuz da onlar güvenilir mi ki?

İnternetten biraz araştırma yaparak ya da burada konu açarak güvenilir yerler arayabilirsiniz. Ayrıca önceden crack kullanan birisi olarak önermiyorum. Windows'um mavi ekran verdi ve crack virüs çıktı. Karantina da neredeyse bilgisayarsız kalıyordum. Telefonumdan zar zor bir şekilde Windows 7 yazdırıp bilgisayarıma yükledim sonrasında Windows 10'a geri temiz kurulum ile geçiş yaptım. İşin şaka tarafı tüm bölümleri silmeme rağmen crack kaldığını sandığım bilgisayarda OEM Key varmış anakartıma işlemiş sanırım. Hiçbir şekilde etkinleştir yazısı ile karşılaşmadım. Crack aslında boşa yapmışım. Ama ders alıp crack uygulama kullanmaya tövbe ettim

Sağolasın Key alim bende bir tane o zaman

Lisans loader ile yapmıştım orijinal değil ): Şimdi Windows 10 için crack arıcam

Yapacaksanız CMD ile yapın KMSpico ile aynı mantıkta virüs girme ihtimaline karşı bir şey indirmiyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda anlatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…