Yılmaz Göktürk Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 19 8 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, ben Windows 7 kullanıcısıyım ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Direkt olarak Windows 10'a geçmek istiyorum. Ama duyduğuma göre önce Windows 8.1'e geçmemiz gerekiyormuş. Direkt olarak geçebiliyorsak nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?
Arkadaşlar, ben Windows 7 kullanıcısıyım ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Direkt olarak Windows 10'a geçmek istiyorum. Ama duyduğuma göre önce Windows 8.1'e geçmemiz gerekiyormuş. Direkt olarak geçebiliyorsak nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 8 Kasım 2020 #2 Format atarak geçeceksiniz. Ayrıca önce W8.1'e geçmenize gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Format atarak geçeceksiniz. Ayrıca önce W8.1'e geçmenize gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UNEQUAL Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 170 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #3 Dostum sıfırdan UEFI Windows 10 kurulumu yapabilirsin. Bu daha sağlıklı olacaktır.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 8 Kasım 2020 #4 Bu araç ile bilgisayarınızı Windows 7'den Windows 10'a yükseltebilirsiniz fakat temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Bu araç ile bilgisayarınızı Windows 7'den Windows 10'a yükseltebilirsiniz fakat temiz kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Yılmaz Göktürk Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 19 8 Kasım 2020 #5 Tamam teşekkürler.Ama benim bilgisayarımın UEFI desteği yok.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Kasım 2020 #6 Yılmaz Göktürk dedi: Tamam teşekkürler.Ama benim bilgisayarımın UEFI desteği yok. Genişletmek için tıkla... Rufus'tan MBR olarak yazdırın ISO dosyasını o zaman.
Yılmaz Göktürk dedi: Tamam teşekkürler.Ama benim bilgisayarımın UEFI desteği yok. Genişletmek için tıkla... Rufus'tan MBR olarak yazdırın ISO dosyasını o zaman.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 8 Kasım 2020 #7 Microsoft'un sitesinden ISO dosyayı indir. Anakartın UEFI destekli ise Rufus ile UEFI'yi seçerek ISO dosyayı USB'ye yazdır. Sonra drek sistemi formatlayıp Windows 10'u kur. 8.1'e geçmek gibi bir zorunluluk yok. Eğer UEFI desteği yoksa Rufus'tan MBR'yi seçmen lazım.
Microsoft'un sitesinden ISO dosyayı indir. Anakartın UEFI destekli ise Rufus ile UEFI'yi seçerek ISO dosyayı USB'ye yazdır. Sonra drek sistemi formatlayıp Windows 10'u kur. 8.1'e geçmek gibi bir zorunluluk yok. Eğer UEFI desteği yoksa Rufus'tan MBR'yi seçmen lazım.
Yılmaz Göktürk Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 19 8 Kasım 2020 #8 Tamamdır. Hepinize teşekkürler. Arkadaşlar son bir sorum olacak. Benim bilgisayarımda 4 GB RAM ve i3 işlemci var sizce yeterli mi Windows 10 için?
Tamamdır. Hepinize teşekkürler. Arkadaşlar son bir sorum olacak. Benim bilgisayarımda 4 GB RAM ve i3 işlemci var sizce yeterli mi Windows 10 için?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Kasım 2020 #9 Yılmaz Göktürk dedi: Tamamdır. Hepinize teşekkürler. Arkadaşlar son bir sorum olacak. Benim bilgisayarımda 4 GB RAM ve i3 işlemci var sizce yeterli mi Windows 10 için? Genişletmek için tıkla... Yeter. Daha kötü sistemle kullanıyorum. Rahat kaldırıyor.
Yılmaz Göktürk dedi: Tamamdır. Hepinize teşekkürler. Arkadaşlar son bir sorum olacak. Benim bilgisayarımda 4 GB RAM ve i3 işlemci var sizce yeterli mi Windows 10 için? Genişletmek için tıkla... Yeter. Daha kötü sistemle kullanıyorum. Rahat kaldırıyor.
Yılmaz Göktürk Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 19 8 Kasım 2020 #10 Ajan_47 dedi: Yeter. Daha kötü sistemle kullanıyorum. Rahat kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. O zaman artık Windows 10'a geçebilirim
Ajan_47 dedi: Yeter. Daha kötü sistemle kullanıyorum. Rahat kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. O zaman artık Windows 10'a geçebilirim