T Turkuvaz Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #1 Eski bir laptopum var Windows 7 Ultimate kurulu. Windows 10 geçirmek istiyorum, ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2019
Eski bir laptopum var Windows 7 Ultimate kurulu. Windows 10 geçirmek istiyorum, ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
Y YaWHeHe Kilopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 205 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #2 Microsoft'un sitesinden .iso dosyasını indirip Rufus ile flash belleğe yazdırıp normal format atarak geçebilirsiniz.
Microsoft'un sitesinden .iso dosyasını indirip Rufus ile flash belleğe yazdırıp normal format atarak geçebilirsiniz.
sosyal123 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 1.384 Makaleler 6 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2019 #3 Temiz kurulum yapmadan sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ki bence halan daha Windows 10'un düzeltilmesi gereken çok şeyi var. Ve insan bir süre sonra acaba temiz kurulum mu yapsam daha iyi olurdu düşüncesine kapılıyor. Windows 10'un tüm sürümlerini buradan indirebilirsiniz Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Rufus indir
Temiz kurulum yapmadan sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ki bence halan daha Windows 10'un düzeltilmesi gereken çok şeyi var. Ve insan bir süre sonra acaba temiz kurulum mu yapsam daha iyi olurdu düşüncesine kapılıyor. Windows 10'un tüm sürümlerini buradan indirebilirsiniz Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Rufus indir
wqpart Decapat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 11 23 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: Eski bir laptopum var Windows 7 Ultimate kurulu. Windows 10 geçirmek istiyorum, ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum laptopunun sistemi de önemli. ;yi bir performans sağlayacağına inanıyorsan geç ama sistemin iyi değilse geçmeni tavsiye etmem. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2019
Silinen üye dedi: Eski bir laptopum var Windows 7 Ultimate kurulu. Windows 10 geçirmek istiyorum, ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum laptopunun sistemi de önemli. ;yi bir performans sağlayacağına inanıyorsan geç ama sistemin iyi değilse geçmeni tavsiye etmem.
GoldenSilver Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #5 Windows 7 de güncelleme yardımcısıyla dosylarını koruyarak geçebilirsin. Windows 10 için cihazınızın driverleri yoksa böyle yapmak daha mantıklı.
Windows 7 de güncelleme yardımcısıyla dosylarını koruyarak geçebilirsin. Windows 10 için cihazınızın driverleri yoksa böyle yapmak daha mantıklı.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 23 Ocak 2019 #6 Temiz kurulum ile geçmeniz en iyisi olur. Kendi sitesinden indirebilirsiniz.