Kaganiane Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 451 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 7 kullanıyorum programlarım v.s herşeyin kalmasını sadece windows'u 8.1'e yükseltmek istiyorum mümkün müdür acaba? Mümkünse nasıl olabilir aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar, Windows 7 kullanıyorum programlarım v.s herşeyin kalmasını sadece windows'u 8.1'e yükseltmek istiyorum mümkün müdür acaba? Mümkünse nasıl olabilir aydınlatırsanız sevinirim
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #2 Kurulum yaparken yükselt seçeneğini seçin. Ayrıca Microsoft her zaman temiz kurulumu önerir.
Kaganiane Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 451 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #3 samet67671 dedi: Kurulum yaparken yükselt seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparsam herşey yerli yerince kalır dimi? Masaüstü,resimler,oyunlar progrmalar kısaca herşey.
samet67671 dedi: Kurulum yaparken yükselt seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparsam herşey yerli yerince kalır dimi? Masaüstü,resimler,oyunlar progrmalar kısaca herşey.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #4 Bit değerleriniz aynı mı? Uyumsuzluk sorunlarıyla karşılaşmamak için sıfır kurulum tavsiye ederim.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #5 Evet, sistem dosyalarınızı koruyabildiği kadar koruyacaktır. Ben şahsen verilerimi yedekleyip temiz kurulum yapardım.
Evet, sistem dosyalarınızı koruyabildiği kadar koruyacaktır. Ben şahsen verilerimi yedekleyip temiz kurulum yapardım.
Kaganiane Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 451 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #6 Erkan Çevik dedi: Bit değerleriniz aynı mı? Uyumsuzluk sorunlarıyla karşılaşmamak için sıfır kurulum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet ikiside 64 bit.
Erkan Çevik dedi: Bit değerleriniz aynı mı? Uyumsuzluk sorunlarıyla karşılaşmamak için sıfır kurulum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet ikiside 64 bit.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #7 Sorun olmaz fakat sürücüleriniz uyum sorunu yaşayabilir.
F fatih52 Ziyaretçi 20 Ocak 2015 #8 Bir sorun olmaz. Ama dosyalarınızı yedekleyip temiz kurulum yapmanızı öneririm. Sürücü sorunu çıkar ise uğraşmak zorunda kalmazsınız temiz bir sistem olur.
Bir sorun olmaz. Ama dosyalarınızı yedekleyip temiz kurulum yapmanızı öneririm. Sürücü sorunu çıkar ise uğraşmak zorunda kalmazsınız temiz bir sistem olur.