E erdoğan yeşil Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 11 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumda gördüğüm her türlü şeyi denedim; -Wintobootic, -Virtual box, -Usb üzerinden yükleme, -PC'den direct yükleme. Şu an elimin altında 8 adet iso dosyası bulunuyor, her ne yapsam da yinede Windows'a geçemedim. Lütfen yardımcı olun. Sistemim: Windows 7 Ultimate Pentium Dual-Core CPU 3.20GHz 2.50 GB ram 64 bit işletim sistemi 500 GB hard disk Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2014
Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumda gördüğüm her türlü şeyi denedim; -Wintobootic, -Virtual box, -Usb üzerinden yükleme, -PC'den direct yükleme. Şu an elimin altında 8 adet iso dosyası bulunuyor, her ne yapsam da yinede Windows'a geçemedim. Lütfen yardımcı olun. Sistemim: Windows 7 Ultimate Pentium Dual-Core CPU 3.20GHz 2.50 GB ram 64 bit işletim sistemi 500 GB hard disk
Reberk Hectopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 54 Yer izmir menderes Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar ve yazılımlarla uğrasıyorum :D 23 Eylül 2016 #2 iso dosyalarının 64 bit oldugundan emin ol egerki 64 bitlik sisteme 32 bitlik iso dosyasıysa hata verir 64 bit olduguna dikkat et
iso dosyalarının 64 bit oldugundan emin ol egerki 64 bitlik sisteme 32 bitlik iso dosyasıysa hata verir 64 bit olduguna dikkat et