Windows 7'den Windows XP'ye Nasıl Geçerim?

Bence Format videolarını izleyin arkadaşın verdiği. ISO dosyasını yazdırın ve gerisini arkanıza yaslanın ve Recep Baltaş eşliğinde formatınızı atın.

Dostum elimde herhangi bir flash bellek yok, elimde flash bellek olsa kendim format atacağım zaten.

Soorrryy dostum yapabileceğin bir şey yok ama CD alabilirsin 3 TL gibi düşük bir fiyata alamazsanda ben göndereyim alabilirsin herhalde hem CD'de öyle bir prolemde yok BIOS ayarları falan.

Soorrryy dostum yapabileceğin bir şey yok ama CD alabilirsin 3 TL gibi düşük bir fiyata alamazsanda ben göndereyim alabilirsin herhalde hem CD'de öyle bir prolemde yok BIOS ayarları falan.

Güncel BİOS olsa rahat rahat format atarım ama 10 yıllık BİOS ekranı, bir şey anlamıyorum ki.

XP. ISO dosyasını bulamadım diye korkma yeni konu aç beni etiketle 2 dakika içerisinde güvenilir. ISO dosyan hazır.

Güncel BIOS olsa rahat rahat format atarım ama 10 yıllık BIOS ekranı, bir şey anlamıyorum ki.

Sorun yok etiketle beni kolay işler bende de 10 senelik BIOS var Boot ekranına girersin oradanda flashı seçmek zor değildir bence.
Yok hocam gerek yok. Elime flash bellek geçince konu açarım.

No problem dediğim gibi CD al alamazsan çekinme göndereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…