Windows 7'in güncelleme alması normal mi?

Zenixer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 7 kullanıyorum ve geçen gün format attım 3 4 haftadır kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var kapanırken güncelleme aldı. Normalde 2020 yılında desteği bitmedi mi?

Merhaba, Windows 7 kullanıyorum ve geçen gün format attım 3 4 haftadır kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var kapanırken güncelleme aldı. Normalde 2020 yılında desteği bitmedi mi?

Format attıktan sonra güncelleme yapması normal hocam sürüm güncellemeleri vb yapıyor.

Bende öyle biliyorum araştırdılıman görede son güncellemesini 2021 yılında almış.

2021 Aralık ayında güvenlik güncellemesi almıştı galiba hatırlıyorum.

Şöyle bir sıkıntı var dediğim gibi format atalı 4 hafta oldu peki bir zararı olur mu?

Şöyle bir sıkıntı var dediğim gibi format atalı 4 hafta oldu peki bir zararı olur mu?

Olmaz hocam yapması gayet normal bazı oyunlar güncelleme yapılmadığında çalışmayabiliyor mevcut tüm güncellemeleri yapmanızı öneririm.

GeForce NOW Chrome'dan girdiğinden bilgisayarda ek bir şey yok formattan önce kapanmıyordu bilgisayar yine ona benzer bir durum yaşamaktan korkuyorum açıkcası.

Nasıl yapabılırım ya da yapmalı mıyım?

Nasıl yapabılırım ya da yapmalı mıyım?

Merhaba. Ben kesinlikle güncelleme yapmanızı önermiyorum zira Windows 7, Microsoft tarafından "tanınmayan işletim sistemi" durumunda. Yani desteği falan yok. Güncellesen de hiçbir işe yaramaz. Şu an nostalji sistemimde kullanıyorum ve formattan sonra yaptığım ilk iş güncellemeleri kapatmak oldu. Sırasıyla "başlat>çalıştır>msconfig>hizmetler>windows Update" daha sonra oradaki tik işaretini kaldırıp onaylayınız ve sistemi yeniden başlatınız. Artık güncellemeler sizi bir daha rahatsız etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…