Diğer Windows 7'li Acer laptopa format sonrası oluşan DLL sorunları

berat68vrl

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Acer marka Windows 7 Ultimate işletim sistemi olan laptopum var. Bilgisayara format attım ve attıktan sonra neredeyse hepsinde DLL sorunu çıkmaya başladı. Bunun için ne yapabilirim? Özellikle api-ms-win-core-memory-|1-1-3.dll sorunu.

O kadar eski ise Linux Mint Xfce kur.

api-ms-win-core-memory-|1-1-3.dll hatası, bazı Windows bileşenlerinin eksik olduğunu gösteriyor. Windows güncellemelerini yap, Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini yükle, DirectX'i güncelle ve DLL dosyasını manuel indirip doğru klasöre yerleştir. Ayrıca, komut satırına sfc /scannow yazıp sistem dosyalarını onarabilirsin.

api-ms-win-core-memory-|1-1-3.dll hatası, bazı Windows bileşenlerinin eksik olduğunu gösteriyor. Windows güncellemelerini yap, Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini yükle, DirectX'i güncelle ve DLL dosyasını manuel indirip doğru klasöre yerleştir. Ayrıca, komut satırına sfc /scannow yazıp sistem dosyalarını onarabilirsin.
sıkıntıda o kendim yüklemeyi denedim ama windows 7 ultimateye uygun dll paketlerini bulamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı