EmrecanROG Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #1 Ortalama 7 yıllık bir Casper marka dizüstü bilgisayarım var. Ve dün sorunsuz bir şekilde oyun oynayabiliyordum, bugün ise klasörü zor açıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2017
Ortalama 7 yıllık bir Casper marka dizüstü bilgisayarım var. Ve dün sorunsuz bir şekilde oyun oynayabiliyordum, bugün ise klasörü zor açıyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Haziran 2017 #2 Casper demişsin, Windows 7 demişsin. Temiz kurulumla Windows 10'a geç öncelikle.
EmrecanROG Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #3 Windows 10'a geçmek istemiyorum. Başka bir çözümü var mıdır bu sorunun ?
AlperenOzerYT Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #4 EmrecanROG dedi: Ortalama 7 yıllık bir Casper marka dizüstü bilgisayarım var. Ve dün sorunsuz bir şekilde oyun oynayabiliyordum, bugün ise klasörü zor açıyorum. Genişletmek için tıkla... Artık ölme vakti gelmiş. 5 ayda bir format at. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2017
EmrecanROG dedi: Ortalama 7 yıllık bir Casper marka dizüstü bilgisayarım var. Ve dün sorunsuz bir şekilde oyun oynayabiliyordum, bugün ise klasörü zor açıyorum. Genişletmek için tıkla... Artık ölme vakti gelmiş. 5 ayda bir format at.
EmrecanROG Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #5 Ben bu format işlerinden gram anlamayan birisiyim. Format atınca her şey siliniyor mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2017
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Temmuz 2017 #6 Windows 7'ye teknik destek Microsoft tarafından dahi verilmiyor. Ayrıca sorunun açık değil. Sistemine zararlı girmiş olabilir, sistem ayarların bozulmuş olabilir, çöp dosyaların fazla olabilir. Güvensiz ve performanssız bir sistem kullanıyorsun. Temiz kurulumla Windows 10'a geçmek zorundasın. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 7'ye teknik destek Microsoft tarafından dahi verilmiyor. Ayrıca sorunun açık değil. Sistemine zararlı girmiş olabilir, sistem ayarların bozulmuş olabilir, çöp dosyaların fazla olabilir. Güvensiz ve performanssız bir sistem kullanıyorsun. Temiz kurulumla Windows 10'a geçmek zorundasın. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum