uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 27 Aralık 2012 #1 PC'yi topladıktan sonra, Windows 7 ultimate'i kurdum. Sonrasında güncelleme ( +-214 MB) yaptım. Sorunum ise 120 GB ( 9 GB SSD kendine ayırmış) SSD, 70 GB kaldı. Windows'un kapladığı alan 41 GB olabilir mi? Yüklü olan programlar; Microsoft office 2007 Defragler Revo uninstaller Ccleaner Deamont tools Mozilla Google crome microsoft security essential Messenger Kmplayer torrent
PC'yi topladıktan sonra, Windows 7 ultimate'i kurdum. Sonrasında güncelleme ( +-214 MB) yaptım. Sorunum ise 120 GB ( 9 GB SSD kendine ayırmış) SSD, 70 GB kaldı. Windows'un kapladığı alan 41 GB olabilir mi? Yüklü olan programlar; Microsoft office 2007 Defragler Revo uninstaller Ccleaner Deamont tools Mozilla Google crome microsoft security essential Messenger Kmplayer torrent
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2012 #2 Windows 7 Home Premium yüklü taş çatlasın 24 GB yer kaplıyor. Tabii LotR ve NFS Undercover da var. Onlar da 10 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2012
Windows 7 Home Premium yüklü taş çatlasın 24 GB yer kaplıyor. Tabii LotR ve NFS Undercover da var. Onlar da 10 GB.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2012 #3 Arkadaş Ultimate yüklü demiş.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 28 Aralık 2012 #4 Sorun yok. Benim de öyle
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2012 #5 Ultimate yüklü olsun fazla fark etmiyor. 2 tane mi işletim sistemi kurdun ?
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 28 Aralık 2012 #6 Hayır, sadece Ultimate ve yazdığım programlar. Winsows'u kurduktan sonra 3 kere güncelleme yaptı. Nasıl bir güncelleme aşkıysa...
Hayır, sadece Ultimate ve yazdığım programlar. Winsows'u kurduktan sonra 3 kere güncelleme yaptı. Nasıl bir güncelleme aşkıysa...
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2012 #7 mevsres dedi: Arkadaş Ultimate yüklü demiş. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de Home Premium'la onun arasındaki farkı anlattım. Hep bir muhalefet durumu var forumda. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2012
mevsres dedi: Arkadaş Ultimate yüklü demiş. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de Home Premium'la onun arasındaki farkı anlattım. Hep bir muhalefet durumu var forumda.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Aralık 2012 #8 Öncelikle sistem geri yüklemeyi kapat. Sonra C sürücüne sağ tıklayıp disk temizleme yap. Microsoft office 2007 > Bunun yerine Office 2010 kur, daha az yer kaplıyor ve çok daha hızlı çalışıyor. Defragler > SSD için gereksiz bir program. Hatta SSD'nin ömrünü azaltıyor. Messenger > Bunun yerine Skype kur, bu da gereksiz yer kaplayan bir pogram. Zaten Messenger kapanıyor, yerine Skype geliyor. Kmplayer > gerek yok, yerine KLMCP kur, hem videoları ekran kartının gücüyle daha rahat izlersin. Hepsinden öte, Windows 7 değil, Windows 8 kur...
Öncelikle sistem geri yüklemeyi kapat. Sonra C sürücüne sağ tıklayıp disk temizleme yap. Microsoft office 2007 > Bunun yerine Office 2010 kur, daha az yer kaplıyor ve çok daha hızlı çalışıyor. Defragler > SSD için gereksiz bir program. Hatta SSD'nin ömrünü azaltıyor. Messenger > Bunun yerine Skype kur, bu da gereksiz yer kaplayan bir pogram. Zaten Messenger kapanıyor, yerine Skype geliyor. Kmplayer > gerek yok, yerine KLMCP kur, hem videoları ekran kartının gücüyle daha rahat izlersin. Hepsinden öte, Windows 7 değil, Windows 8 kur...
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 28 Aralık 2012 #9 Sistem geri yüklemeyi kapattım, +- 6 GB etkisi oldu. Office 2010 kuruyorum. Defragler kurma nedenim HDD'yi depolama olrak kullandığım için kurmuştum, SSD'de kesinlikle disk birleştirme yapmıyorum. Messenger kullanmıyorum, sadece maillere bakıyorum. KLMCP de yüklü... Skype'ta maillere bakabilme gibi bie olanağımız var mı? Hiç kullanmadım. Kesinlikle Windows 8'e geçeceğim. Diğer bir sorum da, o büyük noktaları nasıl yaptın?
Sistem geri yüklemeyi kapattım, +- 6 GB etkisi oldu. Office 2010 kuruyorum. Defragler kurma nedenim HDD'yi depolama olrak kullandığım için kurmuştum, SSD'de kesinlikle disk birleştirme yapmıyorum. Messenger kullanmıyorum, sadece maillere bakıyorum. KLMCP de yüklü... Skype'ta maillere bakabilme gibi bie olanağımız var mı? Hiç kullanmadım. Kesinlikle Windows 8'e geçeceğim. Diğer bir sorum da, o büyük noktaları nasıl yaptın?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Aralık 2012 #10 Gelişmiş Modda, şu şekilde: