xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, Windows 7 Ultimate 64 Bit kaç GB depolama algılayabilir? İnternette bulamadım, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2020
Arkadaşlar, Windows 7 Ultimate 64 Bit kaç GB depolama algılayabilir? İnternette bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 20 Aralık 2020 #2 Ben bir sinir yok diye biliyordum, anakarta kac slot varsa takabildiginiz kadar takin. xXsUcUkXx dedi: Arkadaşlar, Windows 7 Ultimate 64 Bit kaç GB depolama algılayabilir? İnternette bulamadım, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yapacaktınız? Son düzenleme: 20 Aralık 2020
Ben bir sinir yok diye biliyordum, anakarta kac slot varsa takabildiginiz kadar takin. xXsUcUkXx dedi: Arkadaşlar, Windows 7 Ultimate 64 Bit kaç GB depolama algılayabilir? İnternette bulamadım, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yapacaktınız?