Windows 7'nin sahte olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Ztax

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Windows 7 Ultimate kullanıcısıyım. Bilgisayarım önceden Windows Xp idi. Bir bilgisayarcıya 20-25 TL verip Windows 7 yaptırmıştım. Bana da Windows Update'i açma dedi. Eğer açarsan Xp olur dedi. Şimdi bu fiyata bilgisayarıma format atıp Windows 7 yaptığı için ve Update'i açarsan Xp olur dediği için Windows'un sahte olma ihtimali var mı?

Bunca zamandır forumasın, kendi Windows'unu kendin kurmayı öğren artık. İlla korsan kullanacaksan da 7 kullanma, 8.1.1 kurllan. Adam sana Windows 7 kurmuş, bir de Update açma diyor. Update açma da virüs kap. Zihniyete bak ya!

Al 8.1 kur, bişeyler öğren.

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar,
Windows 7 Ultimate kullanıcısıyım. Bilgisayarım önceden Windows Xp idi. Bir bilgisayarcıya 20-25 TL verip Windows 7 yaptırmıştım. Bana da Windows Update'i açma dedi. Eğer açarsan Xp olur dedi. Şimdi bu fiyata bilgisayarıma format atıp Windows 7 yaptığı için ve Update'i açarsan Xp olur dediği için Windows'un sahte olma ihtimali var mı?
SENİ KORKUTMAK İÇİN YAPMIŞ AYRICA 20 TL YE FORMAT ATILIR KORSAN DEĞİL . UPDATE YA GİRERSEN SENDEN GÜNCELLEME İSTE O YÜZDEN BİLİSAYAR YAVAŞ YANİ BİLGİSAYAR GÜNCELLESİYOR CIKAR O YÜZDEN ÇOK BEKLERSİN GİRERSEN UPDATE YA ÜNCELLEŞTİRE BAS AMA BİR YADA YARIM SAAT SÜRER GÜNCELLEŞTİRMEYİ İPTAL EDERSEN BİLİSAYARINA BİR 2 GÜN SONRA GİRERSİN AMA BU BELLEĞE BAĞLI BENİMKİ BOŞKEN 12 SAAT SÜRDÜ

Kasanin uzerinde windows 7 lisans etiketi ya da elinde herhangi bir lisans anahtarı yoksa zaten lisanssız yani korsan kurulmustur.
Güncelleme yapabilirsin, yapmanda gerekiyor zaten. Güncelleme sonrası buyuk ihtimalle kopya yazılım uyarısı alırsın.
Ayrıca 25 TL te format atılabilir yaterki bilgisayarda orjinal urun anahtari olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı