Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 15 Şubat 2021 #1 Linux'tan Windows 7'ye geçtim, ancak Linux yazı tipini sevmiştim nasıl Windows 7'deki yazı tipi bana çok klasik geliyor, nasıl değiştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Linux'tan Windows 7'ye geçtim, ancak Linux yazı tipini sevmiştim nasıl Windows 7'deki yazı tipi bana çok klasik geliyor, nasıl değiştirebilirim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 15 Şubat 2021 #2 Silinen üye dedi: Linux'tan Windows 7'ye geçtim, ancak Linux yazı tipini sevmiştim nasıl Windows 7'deki yazı tipi bana çok klasik geliyor, nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi Linux?
Silinen üye dedi: Linux'tan Windows 7'ye geçtim, ancak Linux yazı tipini sevmiştim nasıl Windows 7'deki yazı tipi bana çok klasik geliyor, nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi Linux?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 15 Şubat 2021 #3 Hangi Linux dağıtımınınkini istiyorsunuz?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Linux dağıtımının ve masaüstü ortamının ismini söyle.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #5 Arkadaş Mint kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 15 Şubat 2021 #6 Ubuntu fontunu indirip varsayılan font yapmalısınız. Tabii Windows 7'de font değiştirme varsa Ubuntu font - Font Tr Ubuntu font Sans Serif yazı tipi Ubuntu google font stili font download. www.fonttr.com Ubuntu font Ubuntu brand, app and web guidelines that help you create professional materials, software, sites, apps that build the Ubuntu brand. design.ubuntu.com
Ubuntu fontunu indirip varsayılan font yapmalısınız. Tabii Windows 7'de font değiştirme varsa Ubuntu font - Font Tr Ubuntu font Sans Serif yazı tipi Ubuntu google font stili font download. www.fonttr.com Ubuntu font Ubuntu brand, app and web guidelines that help you create professional materials, software, sites, apps that build the Ubuntu brand. design.ubuntu.com
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 16 Şubat 2021 #7 Zurnadürüm dedi: Linux dağıtımının ve masaüstü ortamının ismini söyle. Genişletmek için tıkla... Linux Mint XFCE ve Ubuntu. Ali Pınar dedi: Hangi Linux dağıtımınınkini istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Linux Mint XFCE ve Ubuntu. 300319 dedi: Hangi Linux? Genişletmek için tıkla... Linux Mint XFCE ve Ubuntu.
Zurnadürüm dedi: Linux dağıtımının ve masaüstü ortamının ismini söyle. Genişletmek için tıkla... Linux Mint XFCE ve Ubuntu. Ali Pınar dedi: Hangi Linux dağıtımınınkini istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Linux Mint XFCE ve Ubuntu. 300319 dedi: Hangi Linux? Genişletmek için tıkla... Linux Mint XFCE ve Ubuntu.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #8 Silinen üye dedi: Linux Mint XFCE ve Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Ubuntu font Ubuntu brand, app and web guidelines that help you create professional materials, software, sites, apps that build the Ubuntu brand. design.ubuntu.com
Silinen üye dedi: Linux Mint XFCE ve Ubuntu. Genişletmek için tıkla... Ubuntu font Ubuntu brand, app and web guidelines that help you create professional materials, software, sites, apps that build the Ubuntu brand. design.ubuntu.com