Çözüldü Windows 7'ye format atınca "Kur yeni bir sistem bölümü bulmayı başaramadı." uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ippo Makonouchi

Hectopat
Arkadaşlar Windows 7'ye format attığım zaman "Kur yeni bir sistem bölümü bulmayı başaramadı. Daha fazla için kur günlük dosyalarına bakın." diye hata verdi. Kullandığım telefonda oyun bile oynanmıyor. Ayrıca, CMD'den create Partition ve format FS NTFS falan yaptım olmadı.

Çözüm
Hatayı Hard diski seçip ilerleye tıkladığımda alıyorum ve ne kadar bölümü sistem veya birincil yapsamda olmuyor

Acaba linux kursam aynı hatayı veya sorunu alabilirmiyim ve alsamda çözebilirmiyim?

Hatayı nerede alıyorsun? Detaylandırabilir misin?
7.gün hatayı hala çözmeye çalışıyor ne kadar low level format veya usbyi değiştirsemde bişey olmuyor

Bunun çözümü aslında basitmiş. Ben Ventoy Wimboot ile açmıştım iso dosyasını. Normal seçenek ile tıklayınca olmuyor sadece tre işareti geliyordu.

Sizde aynı problemi yaşıyorsanız Rufus ile iso dosyasını yazdırın başka bilgisayardan. Sebebi mobilde bazen sıkıntı çıkarıyor iso yazdırma programları. Ben sadece Linux iso'su yazdırıyordum mobilden.
Hatayı Hard diski seçip ilerleye tıkladığımda alıyorum ve ne kadar bölümü sistem veya birincil yapsamda olmuyor

Acaba linux kursam aynı hatayı veya sorunu alabilirmiyim ve alsamda çözebilirmiyim?

Hatayı nerede alıyorsun? Detaylandırabilir misin?
7.gün hatayı hala çözmeye çalışıyor ne kadar low level format veya usbyi değiştirsemde bişey olmuyor

Bunun çözümü aslında basitmiş. Ben Ventoy Wimboot ile açmıştım iso dosyasını. Normal seçenek ile tıklayınca olmuyor sadece tre işareti geliyordu.

Sizde aynı problemi yaşıyorsanız Rufus ile iso dosyasını yazdırın başka bilgisayardan. Sebebi mobilde bazen sıkıntı çıkarıyor iso yazdırma programları. Ben sadece Linux iso'su yazdırıyordum mobilden.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…