S Slield Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 Windows 10'dan 7'ye geçiricektim her şey düzgün giderken starting Windows ekranı çıkıyor hiçbir şey olmuyor. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Windows 10'dan 7'ye geçiricektim her şey düzgün giderken starting Windows ekranı çıkıyor hiçbir şey olmuyor. Sorun nedir?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2022 #2 Sistem özellikleri?
SerdarYılmaz Femtopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #3 Slield dedi: Windows 10'dan 7'ye geçiricektim her şey düzgün giderken starting Windows ekranı çıkıyor hiçbir şey olmuyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Flash bellek ile temiz kurulum yaptınız mı D'yi biçimlendirmeden tabi ki sürücülerinizi yedekledikten sonra
Slield dedi: Windows 10'dan 7'ye geçiricektim her şey düzgün giderken starting Windows ekranı çıkıyor hiçbir şey olmuyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Flash bellek ile temiz kurulum yaptınız mı D'yi biçimlendirmeden tabi ki sürücülerinizi yedekledikten sonra
S Slield Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 SerdarYılmaz dedi: Flash bellek ile temiz kurulum yaptınız mı D'yi biçimlendirmeden tabi ki sürücülerinizi yedekledikten sonra Genişletmek için tıkla... Her şeyi doğru yaptığıma eminim bazıları bios da bı ayara değiştirmiş ama bende o ayar yok 342524 dedi: Sistem özellikleri? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinde sorun yok eminim
SerdarYılmaz dedi: Flash bellek ile temiz kurulum yaptınız mı D'yi biçimlendirmeden tabi ki sürücülerinizi yedekledikten sonra Genişletmek için tıkla... Her şeyi doğru yaptığıma eminim bazıları bios da bı ayara değiştirmiş ama bende o ayar yok 342524 dedi: Sistem özellikleri? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinde sorun yok eminim
SerdarYılmaz Femtopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #5 Slield dedi: Her şeyi doğru yaptığıma eminim bazıları bios da bı ayara değiştirmiş ama bende o ayar yok Sistem özelliklerinde sorun yok eminim Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u devre dışı bırakman gerek bios ayarından Hem Windows 7'yi MBR kurmalısın UEFI'nin desteği yok ama Modifiyeli Windows 7'de UEFI destekli oluyor
Slield dedi: Her şeyi doğru yaptığıma eminim bazıları bios da bı ayara değiştirmiş ama bende o ayar yok Sistem özelliklerinde sorun yok eminim Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u devre dışı bırakman gerek bios ayarından Hem Windows 7'yi MBR kurmalısın UEFI'nin desteği yok ama Modifiyeli Windows 7'de UEFI destekli oluyor
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 9 Haziran 2022 #6 Windows 7 resmi olarak UEFI desteği bulundurmuyor. MBR kurman gerekir. @SerdarYılmaz'ın dediği doğru.
Windows 7 resmi olarak UEFI desteği bulundurmuyor. MBR kurman gerekir. @SerdarYılmaz'ın dediği doğru.