GM_GameOver Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #11 huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... Olur ama sistemin gereksiminleri karşılıyosa
huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... Olur ama sistemin gereksiminleri karşılıyosa
Tahminci Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #12 Bence kaldırmaz yeni PC almanı öneririm @huseyinenesyardimm
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Haziran 2022 #13 huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... Sende İntel Core 2 Duo 2 GB RAM Varsa Windows 10 1603 - 1903 Arasında kur. Benimki de öyle Tahminci dedi: Bence kaldırmaz yeni PC almanı öneririm @huseyinenesyardimm Genişletmek için tıkla... Bende Core 2 Duo var. 20H2 Gayet güzel kaldırıyor. sadece RAM'da sıkıntım var. 2 GB RAM'im var, PC 1 GB RAM Tüketiyor.
huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... Sende İntel Core 2 Duo 2 GB RAM Varsa Windows 10 1603 - 1903 Arasında kur. Benimki de öyle Tahminci dedi: Bence kaldırmaz yeni PC almanı öneririm @huseyinenesyardimm Genişletmek için tıkla... Bende Core 2 Duo var. 20H2 Gayet güzel kaldırıyor. sadece RAM'da sıkıntım var. 2 GB RAM'im var, PC 1 GB RAM Tüketiyor.
all Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2022 #14 huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... İnternetten indirebilirsin:Windows 10'u İndirin eğer bilgisayarın performansı düşükse çalışmayabilir.
huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... İnternetten indirebilirsin:Windows 10'u İndirin eğer bilgisayarın performansı düşükse çalışmayabilir.
X XLostR Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #15 huseyinenesyardimm dedi: Benim PC Windows XP di Windows 10 olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur bence mükemmel hem de hiç kasmaz
huseyinenesyardimm dedi: Benim PC Windows XP di Windows 10 olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur bence mükemmel hem de hiç kasmaz
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Aralık 2022 #16 XLostR dedi: Olur bence mükemmel hem de hiç kasmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ama sistemine bağlı huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de kuracaksanız 32 Bit kurun
XLostR dedi: Olur bence mükemmel hem de hiç kasmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ama sistemine bağlı huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de kuracaksanız 32 Bit kurun
ALİ KAYRA ÇINAR Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #17 benim bilgisayar eski sice 8.1 kaldırır mı bide 8.1 ile 8 in arasında ne fark var söylerseniz sevinirim ALİ KAYRA ÇINAR dedi: benim bilgisayar eski sice 8.1 kaldırır mı bide 8.1 ile 8 in arasında ne fark var söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... ben nvidia geforce 9800 gt ve amd athlon 64 x2 var bide 2 gb ram var Son düzenleme: 9 Nisan 2023
benim bilgisayar eski sice 8.1 kaldırır mı bide 8.1 ile 8 in arasında ne fark var söylerseniz sevinirim ALİ KAYRA ÇINAR dedi: benim bilgisayar eski sice 8.1 kaldırır mı bide 8.1 ile 8 in arasında ne fark var söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... ben nvidia geforce 9800 gt ve amd athlon 64 x2 var bide 2 gb ram var
X XLostR Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #18 Xilared dedi: Hocam ama sistemine bağlı Hocam bir de kuracaksanız 32 Bit kurun Genişletmek için tıkla... dalga geçtim hocam .d
Xilared dedi: Hocam ama sistemine bağlı Hocam bir de kuracaksanız 32 Bit kurun Genişletmek için tıkla... dalga geçtim hocam .d
alperfix Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #19 Anca formatla olur. huseyinenesyardimm dedi: Benim PC Windows XP di Windows 10 olur mu? Genişletmek için tıkla...
Anca formatla olur. huseyinenesyardimm dedi: Benim PC Windows XP di Windows 10 olur mu? Genişletmek için tıkla...
boğa xD Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #20 huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... olur heralde, sistem gereksinimlerini yazar mısın?
huseyinenesyardimm dedi: Benim Pc Windows xp di Windows 10 olurmu. Genişletmek için tıkla... olur heralde, sistem gereksinimlerini yazar mısın?