Herkese merhaba, sistemim kötü Google'da 30 dakika geçirsem yanmaya bașlıyor. Güncellemelere gerek yok, sadece 1 2 oyun bile açsa yeter (eskilerden.) Windows 7 için key vs. lazım mı ya da ISO falan nereden bulabilirim?
Herkese merhaba, sistemim kötü Google'da 30 dakika geçirsem yanmaya bașlıyor. Güncellemelere gerek yok, sadece 1 2 oyun bile açsa yeter (eskilerden.) Windows 7 için key vs. lazım mı ya da ISO falan nereden bulabilirim?
Hocam artık Linux'un da günlük kullanım için Windowstan pek bir farkı yokmuş, oynayacağınız oyunlar ne bilmiyorum ama bu siteden bakabiliyorsunuz hangi oyun çalışır çalışmaz diye. Ben şahsen kullanmıyorum, şuan kullandığım bir kaç program ve oyun Linux'ta çalışmıyor. Youtube'da yeni keşfettiğim Yusuf İpek sayesinde öğrendim bende, videolarına biraz bakarsanız Linux hakkında çoğu şeyi öğrenebilirsiniz. Düşük sistemler ve yeni başlayanlar için Linux Mint öneriliyor.