irfoo baba Yoctopat Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:28 #1 RAM 2 GB SSD veya HDD modeli HDD İşlemci Intel Core 2 Duo Windows 7'Steam'i nasıl indireceğim? Hangi yapay zekaya sorsam telif diyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 12:50
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 368 Çözümler 4 Yer Türkiye Dün 12:51 #2 irfoo baba dedi: Windows 7'Steam'i nasıl indireceğim? Hangi yapay zekaya sorsam telif diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Grok yardım eder ama Steam desteklemiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
irfoo baba dedi: Windows 7'Steam'i nasıl indireceğim? Hangi yapay zekaya sorsam telif diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Grok yardım eder ama Steam desteklemiyor diye biliyorum.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.387 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:51 #3 Ben dün Windows 8.1 kurdum sisteme. Denemek icin. Steam kurmayı başardım. Videodaki gibi yaparsan açılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ben dün Windows 8.1 kurdum sisteme. Denemek icin. Steam kurmayı başardım. Videodaki gibi yaparsan açılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BluedragonSelim Nanopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 753 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 12:52 #4 irfoo baba dedi: Windows 7'Steam'i nasıl indireceğim? Hangi yapay zekaya sorsam telif diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği destek kalktı. Artı 0 Eksi
irfoo baba dedi: Windows 7'Steam'i nasıl indireceğim? Hangi yapay zekaya sorsam telif diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği destek kalktı.
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 251 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:52 #5 irfoo baba dedi: Windows 7'Steam'i nasıl indireceğim? Hangi yapay zekaya sorsam telif diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam youtubede var bunun bi çözümü ama hocam açsanız bile oyunları oynayamayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
irfoo baba dedi: Windows 7'Steam'i nasıl indireceğim? Hangi yapay zekaya sorsam telif diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam youtubede var bunun bi çözümü ama hocam açsanız bile oyunları oynayamayabilirsiniz.
KS KS irfoo baba Yoctopat Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:03 #6 Yükleyeyim, gerisi bende. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:16 Artı 0 Eksi