Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum ama Windows 7'ye Windows 8 menüsünü eklemek istiyorum. Bir program yada başka bir şeyle bu mümkün mü ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
Arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum ama Windows 7'ye Windows 8 menüsünü eklemek istiyorum. Bir program yada başka bir şeyle bu mümkün mü ?
S SMCX Ziyaretçi 3 Eylül 2014 #2 Evet, Windows 8 Transformation Pack - The best way to get Windows 8 user experiencesWindows X's Live bu program ile Windows 7'nizi 8'e benzetebilirsiniz. Fakat önermiyorum. Bunu kullanmak yerine direk 8'in kendisine geçin.
Evet, Windows 8 Transformation Pack - The best way to get Windows 8 user experiencesWindows X's Live bu program ile Windows 7'nizi 8'e benzetebilirsiniz. Fakat önermiyorum. Bunu kullanmak yerine direk 8'in kendisine geçin.
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #3 Transformation Pack kullanmayı ben sevmiyorum. Başka bir yol yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
S SMCX Ziyaretçi 3 Eylül 2014 #4 Bildiğim kadarıyla W7'yi 8'e benzeten en iyi yazılım bu. Ya da dediğim gibi, Windows 8'e geçmen önerimdir.
Bildiğim kadarıyla W7'yi 8'e benzeten en iyi yazılım bu. Ya da dediğim gibi, Windows 8'e geçmen önerimdir.
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #5 Teşekkür ederim ama format atmak istemiyorum. Önemli dosyalarım var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 3 Eylül 2014 #6 Ardi dedi: Teşekkür ederim ama format atmak istemiyorum. Önemli dosyalarım var. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapın. Son düzenleme: 3 Eylül 2014
Ardi dedi: Teşekkür ederim ama format atmak istemiyorum. Önemli dosyalarım var. Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapın.
Ardi Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 280 Yer KOSOVA-PRIZREN Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #8 Peki CD'den başka bir yol var mı ? Bu yükseltme işini yapmak için mesela USB ile olur mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 3 Eylül 2014 #9 Öncelikle masaüstünüzde, Belgeler klasörünüzde ve C sürücünüzdeki önemli dosyalarınızı, varsa D: sürücüsüne, yoksa bir belleğe kaydedin. Sıfır kurulum yapmanızı öneriyorum. Daha sonra şuradan bir Windows 8.1 with Update ISO'su edinin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları 2 GB ve üstü RAM'iniz varsa, 64 bit kurun. Şu video ile Windows 8.1 kurulum USB'si oluşturun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha sonra, BIOS ayarlarınızı yaptığınızı varsayarak, şu videoyu 7.55'ten itibaren izleyin ve bu rehbere göre kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eksik sürücüleriniz olursa, ya da bir sorun olursa, yeni konu açın.
Öncelikle masaüstünüzde, Belgeler klasörünüzde ve C sürücünüzdeki önemli dosyalarınızı, varsa D: sürücüsüne, yoksa bir belleğe kaydedin. Sıfır kurulum yapmanızı öneriyorum. Daha sonra şuradan bir Windows 8.1 with Update ISO'su edinin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları 2 GB ve üstü RAM'iniz varsa, 64 bit kurun. Şu video ile Windows 8.1 kurulum USB'si oluşturun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha sonra, BIOS ayarlarınızı yaptığınızı varsayarak, şu videoyu 7.55'ten itibaren izleyin ve bu rehbere göre kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eksik sürücüleriniz olursa, ya da bir sorun olursa, yeni konu açın.