Rehber Windows 7'yi 2021 yılında sıkıntısız kullanma rehberi

Listedeki güncellemeler ne işe yarıyor? Hâlâ Windows 7 kullanıyor musunuz?

Güzel emek vermişsiniz. Elinize sağlık her şeyden önce. Çok ihtiyacım olan bir rehberdi şu KPSS döneminde. Elimde Celeron işlemcili 2014 üretimi ASUS notebook vardı. Kütüphanede video dersler için kullanmak istemiştim zira Windows 10 kurduktan sonra bu mızrağın bu çuvala uymayacağını anladım sistem kanser oldu. Rehberiniz doğrultusunda iyi performans aldığımı belirtmek isterim. Ek olarak KB976902 ve KB4087364 güncelleştirmeleri katalogda yok. Literatürü de iyi taradım fakat hiçbir yerde bulamadım. Elinizde varsa paylaşabilir misiniz? Ya da çok zorunlu değilse yüklemeden mi kullanayım sistemi?

Ne yalan söyleyim Windows 7 ye geri döndüm. 32 GB sistemimde bile istediğim verimi (anlık) alamadım. Windows 7 kurduğum anda sayfa açılışları, imleç, mause gölgesi vs vs herşey zirve yaptı. Performans isteyen windows 7 kullanır. Win 10 ve 11 sadece görüntüden ibaret. Bir ara Win 8.1 kullandım ve oda Win 7 den daha hızlıydı bunuda belirteyim.

BIOS'tan boot ediyorum kurmak için Windows Starting'de takılı kalıyor. Sebebi nedir? Rufus'tan nasıl yazmalıyım?

USB'yi taktın boot ettin en sonda 10'a kadar saydı ve yeniden mi başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…