Windows 7'yi bırakmalı mıyım?

SayDeath

Kilopat
Selamlar Technopat halkı. Ben şu anda Windows 7 kullanıyorum. Bundan 1 ay önce falan "Windows 7 100 gün sonra güncelleme almayı durduracak" yazısını görmüştüm. Sizce hangi işletim sistemine geçmeliyim? Bilgisayarda önceliğim performans. Önerileriniz açık kaynak kodlu işletim sistemleri de içerebilir.

Selamlar! Sistem Özellikleri:
Ekran Kartı:NVİDİA GT GEFORCE 430
Ram:4GB
İşlemci:Intel Core Duo 2 CPU 6300
Harddisk:normal 300 gb

Son düzenleme:
Selamlar Technopat halkı. Ben şu anda Windows 7 kullanıyorum. Bundan 1 ay önce falan "Windows 7 100 gün sonra güncelleme almayı durduracak" yazısını görmüştüm. Sizce hangi işletim sistemine geçmeliyim? Bilgisayarda önceliğim performans. Önerileriniz açık kaynak kodlu işletim sistemleri de içerebilir.
Güncellik bakımından Windows 10'a geçebilirsin

Sisteminizin özelliklerini yazarsanız seviniriz. Eski bir bilgisayarsa mesela benimki gibi Windows 8 ve üstü ağır oluyor, bariz yavaşlıyor. Onun dışında normal kullanıcı işletim sistemleri arasında pek fark hissetmez. Yani sizin de uç bir sıkıntınız yoksa, herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı