B Bora Demirci Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 12 22 Aralık 2013 #1 Abicim benim 2 gb ram var. Win 8.1 Türkçe indirme bağlantılarında indirdiği iso dosyasının flaş diske yazdıktan sonra direk mi format atıyoruz, yoksa nasıldır ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2013
Abicim benim 2 gb ram var. Win 8.1 Türkçe indirme bağlantılarında indirdiği iso dosyasının flaş diske yazdıktan sonra direk mi format atıyoruz, yoksa nasıldır ?
Ramazan360 Hectopat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 49 22 Aralık 2013 #2 Bora Demirci dedi: Abicim benim 2 gb ram var. Win 8.1 Türkçe indirme bağlantılarında indirdiği iso dosyasının flaş diske yazdıktan sonra direk mi format atıyoruz, yoksa nasıldır ? Genişletmek için tıkla... Evet buraya kadar doğru. Ondan sonra, BİOS kısmından usb belleğini seçtikten sonra kayıt edip çık. O kendiliğinden 8.1 ekranını getirir. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2013
Bora Demirci dedi: Abicim benim 2 gb ram var. Win 8.1 Türkçe indirme bağlantılarında indirdiği iso dosyasının flaş diske yazdıktan sonra direk mi format atıyoruz, yoksa nasıldır ? Genişletmek için tıkla... Evet buraya kadar doğru. Ondan sonra, BİOS kısmından usb belleğini seçtikten sonra kayıt edip çık. O kendiliğinden 8.1 ekranını getirir.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2013 #3 Daha sonra kuruluma otomatik geçiyor. İlk başta ağ bağlantını girme Windows açıldıktan sonra ağına gir. Sonra sürücülerin otomatik olarak kurulur Windows Update'den. Çok basit kurulum.
Daha sonra kuruluma otomatik geçiyor. İlk başta ağ bağlantını girme Windows açıldıktan sonra ağına gir. Sonra sürücülerin otomatik olarak kurulur Windows Update'den. Çok basit kurulum.
B Bora Demirci Hectopat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 12 22 Aralık 2013 #4 Hani Windows Xp de Windows 7 dvd'si ile format atılmıyor ya. Bunda o sorun var mı? Benim bilgisayarım Windows 7. Windows 8.1 yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2013
Hani Windows Xp de Windows 7 dvd'si ile format atılmıyor ya. Bunda o sorun var mı? Benim bilgisayarım Windows 7. Windows 8.1 yapacağım.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2013 #5 Atamazsınız. Uyumsuzluk çıkacaktır.