mert kara Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #11 Deniyorum.
C Can ULUTAS Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 376 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2014 #12 mert kara dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bulduklarımı 1. sayfadaki çözümler'e ekliyeceğim.
mert kara dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bulduklarımı 1. sayfadaki çözümler'e ekliyeceğim.
Ahmet Altunova Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 263 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #13 Dostum normal bu hatalar bende de çok oluyor güncellerken. Bilgisayarını yeniden başlat tekrar indir düzelir. Ama indirme yüzdeliğini göstermez bazen ama indiriyor.
Dostum normal bu hatalar bende de çok oluyor güncellerken. Bilgisayarını yeniden başlat tekrar indir düzelir. Ama indirme yüzdeliğini göstermez bazen ama indiriyor.
mert kara Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #14 Aynı hatayı tekrar tekrar veriyor.
C Can ULUTAS Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 376 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2014 #15 mert kara dedi: Aynı hatayı tekrar tekrar veriyor. Genişletmek için tıkla... Aslında hata kodunu yazarak biraz araştırma yapabilirsin. Eğer çözersen çözümü de lütfen açıkla. Not: Başlıktaki hata kodunu yanlış yazmışsın.
mert kara dedi: Aynı hatayı tekrar tekrar veriyor. Genişletmek için tıkla... Aslında hata kodunu yazarak biraz araştırma yapabilirsin. Eğer çözersen çözümü de lütfen açıkla. Not: Başlıktaki hata kodunu yanlış yazmışsın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Temmuz 2014 #16 Güncelleme araçlarını sıfırla: Windows Update bileşenlerini nasıl sıfırlarım?