Arkadaşlar format atarken C'yi D'yi gösterdiği yerde C'yi yani sistemi sildim sımdı format atmak ıstıyorum. ( Windows 8 yapacağım.) 0x8007025D hatası alıyorum. Bu konuyu eski bilgisayarımdan zorlanarak açıyorum.
Not: USB ile atmaya calısıyorum
Arkadaşlar format atarken C'yi D'yi gösterdiği yerde C'yi yani sistemi sildim sımdı format atmak ıstıyorum. ( Windows 8 yapacağım.) 0x8007025D hatası alıyorum. Bu konuyu eski bilgisayarımdan zorlanarak açıyorum.
Not: USB ile atmaya calısıyorum
Windows 7 yerine 8 yapmanin bir faydası olmayacak bu birincisi. Diski bölmeden format atmayi dene bir de, tekrardan ISO dosyasini DVD şeklinde yazdirip format atmayi dene. USB'de sorun olabilir.
Eğer Windows 8'in ISO dosyasını Microsoft dışında bir siteden indirdiyseniz, başarılı kurulum yapsanız dahi sıkıntı yaşayabilme olasılığınız çok fazla.
Ayrıca Windows 8'e destek bitti, Windows 8.1'e destek 10 Ocak 2023'e kadar devam ediyor (Genişletilmiş destek). Temel destek 9 Ocak 2018'de sona erdi.
Şimdi anlatacaklarım, yukarıda verdiğim linkten Windows 8.1'i indirdiyseniz geçerli.
USB belleğinize ISO dosyasını Rufus gibi bir programla yeniden yazdırın ve yeniden format atmayı deneyin. Aynı sıkıntıyı yaşıyorsanız, aynı USB bellekle sanal bilgisayara format atmayı deneyin. Eğer sanal bilgisayarda böyle bir sıkıntı yaşamıyorsanız sorun donanımsal olabilir.