Daha dun hersey normaldi. PC'yi kapayip yattim sabah kalktigimda bu hata ile karsilastim. Hic bir turlu cozumunu bulamadim. Format sart mi? Sizden gelecek yardimlari bekliyorum...
Tam olarak hata ;
Kisisel bilgisayariniz bir sorunla karsilasti ve yeniden baslatilmasi gerekiyor. Su anda bazi hata bilgileri toplaniyor, bu islemden sonra yeniden baslatilacak. (%100 tamamlandi)
Sisteme yüklenen Anti-Virüs ya da herhangi bir sürücü bu hataya neden olabilir. Format atın ve format sonrasında en son kurduğunuz yazılmıı veya sürücüyü kurmayın.
Sistemi güvenli modda açabiliyorsanız yazılımı format atmadan da silebilirsiniz.
Sisteme yüklenen Anti-Virüs ya da herhangi bir sürücü bu hataya neden olabilir. Format atın ve format sonrasında en son kurduğunuz yazılmıı veya sürücüyü kurmayın.
Sistemi güvenli modda açabiliyorsanız yazılımı format atmadan da silebilirsiniz.
USB ile windowsu yeniden kurmaya çalıştım olmadı aynı hatayı verdi. Format için harddiski sökmek gerekiyormuş. Garantisi var diye sökemem. Başka çözümü yok mu ? Güvenli moddada çalışmıyor aynı hatayı verior. Üniversiteye gideceğim için garantiyede yolluyamam bi aydan önce gelmiyor.