Windows 8.1 0xc004f012 hatası

edvs

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarım aniden windowsu etkinleştirin yazısıyla karşıma çıktı. Hata kodu olarak 0xc004f012 yazıyordu. Bilgisayara restart attım ve pc yavaşladı, açılması çok uzun sürmeye başladı. Araştırdım ama çözüm yöntemi bulamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Elimdeki lisansı 1 senedir kullanıyorum. Aniden böyle bir hata ile karşılaştım elimdeki lisansın geçerliliğini nasıl kontrol edebilirim? Belki gerçekten lisans sorunu vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win +R (Başlat çalıştır)'a basın slui.exe 3 yazıp enterlayın. Windows Etkinleştirme penceresi açılacaktır oraya elinizdeki ürün anahtarını yazınız etkinleştirmeyi deneyin. Hata almaya devam ederseniz başlat çalıştıra slui.exe 4 yazıp enterlayın. Oradan Türkiye seçip ileri butonuna basın. Etkinleştirme kodlarını ve Microsoft'un telefon numarasını göreceksin arayıp lisansını doğrulatıp etkinleştireceksin.

Yine sorun olursa lisansı aldığınız yerle ileitşime geçin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı