Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #1 Bilgisayarımın açılışında masaüstünün gelmesini istemiyorum. Onun yerine metro arayüzünün gelmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? İnsanlar masaüstünün gelmesini ister. Ama bana metronun gelmesi lazım Not: Bütün güncellemeler yüklü. Son düzenleme: 6 Ağustos 2014
Bilgisayarımın açılışında masaüstünün gelmesini istemiyorum. Onun yerine metro arayüzünün gelmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? İnsanlar masaüstünün gelmesini ister. Ama bana metronun gelmesi lazım Not: Bütün güncellemeler yüklü.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 6 Ağustos 2014 #2 Şuradaki tiki kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Ağustos 2014 #3 Görev çubuğuna sağ tıklayın, Özellikler'e gidin. Oradan Gezinti sekmesine gelerek "Başlangıç ekranı" bölümünden ilk seçeneği devre dışı bırakın.
Görev çubuğuna sağ tıklayın, Özellikler'e gidin. Oradan Gezinti sekmesine gelerek "Başlangıç ekranı" bölümünden ilk seçeneği devre dışı bırakın.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #4 Teşekkür ederim oldu. Konu kilitlenebilir.