T Technogamer Ziyaretçi 28 Nisan 2014 #1 Windows 8.1.1 kullanıyorum. Güncelleme denetleme işlemi yaptığımda bekliyor 1-2 saat beklettim hala denetleyemedi. Önceden çok kısa bir sürede denetlerdi. Neden böyle oldu?
Windows 8.1.1 kullanıyorum. Güncelleme denetleme işlemi yaptığımda bekliyor 1-2 saat beklettim hala denetleyemedi. Önceden çok kısa bir sürede denetlerdi. Neden böyle oldu?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #2 Bağlantıdan kaynaklanıyor olabilir.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #5 Microsoft Fixit Update kullanarak onarmayı dene...
T Technogamer Ziyaretçi 30 Nisan 2014 #6 DJ Rush dedi: Microsoft Fixit Update kullanarak onarmayı dene... Genişletmek için tıkla... Söylediğin şeyi yaptım düzeldi. Teşekkür ederim.
DJ Rush dedi: Microsoft Fixit Update kullanarak onarmayı dene... Genişletmek için tıkla... Söylediğin şeyi yaptım düzeldi. Teşekkür ederim.