Windows 8.1, 10 Pro'ya göre nasıl RAM kullanır?

Beytooo

Hectopat
Daha fazla  
Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor. Bu yüzden oyun performansım bayağı düşüyor. 4 GB RAM'im var. Windows 8.1 kursam nasıl olur? Masaüstü kullanıyorum.

Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor. Bu yüzden oyun performansım bayağı düşüyor. 4 GB RAM'im var. Windows 8.1 kursam nasıl olur? Masaüstü kullanıyorum.
Oyun oynama gibi bir derdinizin olduğunu sanmıyorum. Linux Mint kurabilirsiniz. Windows'taki kasmaların asıl sebebi SSD olmaması çoğu zaman RAM o kadar etkilemiyor 1 GB değilse. Windows 8.1 daha seri, daha rahat çalışacaktır eğer sürücüleriniz varsa. Kurmadan önce cfg dosyası eklemeyi unutmayın lisans sorar kurulurken.

Oyun oynama gibi bir derdinizin olduğunu sanmıyorum. Linux Mint kurabilirsiniz. Windows'taki kasmaların asıl sebebi SSD olmaması çoğu zaman RAM o kadar etkilemiyor 1 GB değilse. Windows 8.1 daha seri, daha rahat çalışacaktır eğer sürücüleriniz varsa. Kurmadan önce cfg dosyası eklemeyi unutmayın lisans sorar kurulurken.

SSD var kanka genelde oyun oynuyorum açıkcası RAM kullanımı çok olduğu için oyun performansı çok düşüyor.

8.1 daha az RAM kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı