Hocam ben bugün geçtim Windows 10 Pro'da boşta 62 iken Win 8.1 Pro da 40/38 falandı.
2 GB RAM'im var.
Oyun oynama gibi bir derdinizin olduğunu sanmıyorum. Linux Mint kurabilirsiniz. Windows'taki kasmaların asıl sebebi SSD olmaması çoğu zaman RAM o kadar etkilemiyor 1 GB değilse. Windows 8.1 daha seri, daha rahat çalışacaktır eğer sürücüleriniz varsa. Kurmadan önce cfg dosyası eklemeyi unutmayın lisans sorar kurulurken.Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor. Bu yüzden oyun performansım bayağı düşüyor. 4 GB RAM'im var. Windows 8.1 kursam nasıl olur? Masaüstü kullanıyorum.
Oyun oynama gibi bir derdinizin olduğunu sanmıyorum. Linux Mint kurabilirsiniz. Windows'taki kasmaların asıl sebebi SSD olmaması çoğu zaman RAM o kadar etkilemiyor 1 GB değilse. Windows 8.1 daha seri, daha rahat çalışacaktır eğer sürücüleriniz varsa. Kurmadan önce cfg dosyası eklemeyi unutmayın lisans sorar kurulurken.
Windows 8.1 güzel öyleyse ama güncellemeler kurulduktan sonra çok farkı kalmıyor. Servisleri de optimize edersen daha az sorun yaşarsın.SSD var kanka genelde oyun oynuyorum açıkcası RAM kullanımı çok olduğu için oyun performansı çok düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.