Windows 8.1, 10 Pro'ya göre nasıl RAM kullanır?

Beytooo

Hectopat
Daha fazla  
Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor. Bu yüzden oyun performansım bayağı düşüyor. 4 GB RAM'im var. Windows 8.1 kursam nasıl olur? Masaüstü kullanıyorum.

Hocam ben bugün geçtim Windows 10 Pro'da boşta 62 iken Win 8.1 Pro da 40/38 falandı
2 GB RAM'im var

Hocam ben bugün geçtim Windows 10 Pro'da boşta 62 iken Win 8.1 Pro da 40/38 falandı.
2 GB RAM'im var.

Bende de aynı şekilde şu an 10 Pro kullanıyorum Google'u açıp başka bir uygulama açınca PC kasmaya başlıyor.

Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor. Bu yüzden oyun performansım bayağı düşüyor. 4 GB RAM'im var. Windows 8.1 kursam nasıl olur? Masaüstü kullanıyorum.
Oyun oynama gibi bir derdinizin olduğunu sanmıyorum. Linux Mint kurabilirsiniz. Windows'taki kasmaların asıl sebebi SSD olmaması çoğu zaman RAM o kadar etkilemiyor 1 GB değilse. Windows 8.1 daha seri, daha rahat çalışacaktır eğer sürücüleriniz varsa. Kurmadan önce cfg dosyası eklemeyi unutmayın lisans sorar kurulurken.

SSD var kanka genelde oyun oynuyorum açıkcası RAM kullanımı çok olduğu için oyun performansı çok düşüyor.

8.1 daha az RAM kullanıyor.

SSD var kanka genelde oyun oynuyorum açıkcası RAM kullanımı çok olduğu için oyun performansı çok düşüyor.
Windows 8.1 güzel öyleyse ama güncellemeler kurulduktan sonra çok farkı kalmıyor. Servisleri de optimize edersen daha az sorun yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…