Windows 8.1 %100 CPU Kullanımı Sorunu

• Konuyu başlatan Mert38
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 8.574
Daha fazla  
İyi günler. DreamSpark Windows Embedded 8.1 İndustry Pro 64-bit ile format attım. Orijinal bir şekilde Key' ini girdim. Daha sonra tüm Update' leri, programları, Driver' ları yükledim ve yeniden başlattım. Şu an işlemcim %100 kullanımda. 5 saattir böyle kullanıyorum ve yavaşlığını hissedebiliyorum. Görev yöneticisinden işlemciyi en çok kullanan programlara baktım ve bunlar sırası ile şöyle;

Taskhost.exe %50' den daha fazla.
Diğeri' de TiWorker %40- 45 arasında.
Bu arada işlemcim G3258. 4.4 GHz' de çalıştırıyorum. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. @Recep Baltaş @Mikail Fidan @Ali Güngör @BilgisayarKurdu Yardım ederseniz memnun olurum. İyi Sosyaller..

Yeni konu açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Yeni konu aç ve beni etiketle.

Yeni konu açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Yeni konu aç ve beni etiketle.
Aslında pcde intel grafik kartı var fazla bi oyun oynanmıyo bide rami düşük bn 3 gb ram çıkartıp (4+4=8) gb ram takmayı düşünüyorum Bide sitede biraz yeniyim öyle konu aç faalan bulamadım

Aslında pcde intel grafik kartı var fazla bi oyun oynanmıyo bide rami düşük bn 3 gb ram çıkartıp (4+4=8) gb ram takmayı düşünüyorum Bide sitede biraz yeniyim öyle konu aç faalan bulamadım
Tamam o zaman anakart modelini söylermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…