Windows 8.1 %100 disk sorunu var mı?

• Konuyu başlatan Manyah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.256

Manyah

Kilopat
Windows 7 kullanıyorum fakat Windows 8.1 geçmek istiyorum. Windows 10'daki gibi %100 disk sorunu var mı? Windows 10'daki gibi kurulumda internete bağlanabiliyor muyum? Ve sadece harici ekran kartım Windows 8.1 destekliyor.

%100 disk sorunun sebebi nedir.? Ben de 7 kullanıyorum 8.1 e geçmek istiyorum. Malum Windows 7 piyasadan kalkacakmış. Ne gibi sorunlar yaşarım?

İşletim sistemi sorunu. Özellikle Windows 8.1 ve 10'da yaşanıyor. Windows 7 de çok nadir.
Hayır HDD ile alakalı. Daha 2-3 hafta önce araştırdım. Windows 8 den sonra SSD'ler çıktığı için yeni çıkan işletim sistemleri SSD'ler için tasarlandı o yüzden HDD'lerde bu sorun oluyor.
%100 disk sorunun sebebi nedir.? Ben de 7 kullanıyorum 8.1 e geçmek istiyorum. Malum Windows 7 piyasadan kalkacakmış. Ne gibi sorunlar yaşarım?
HDD'lerde olan bir durum. SDD alırsanız sorun ortadan kalkar. Bütçeniz uygun değilse çok düşük GB bir SSD alıp sadece windows kurun.

Hayır HDD ile alakalı. Daha 2-3 hafta önce araştırdım. Windows 8 den sonra SSD'ler çıktığı için yeni çıkan işletim sistemleri SSD'ler için tasarlandı o yüzden HDD'lerde bu sorun oluyor.

HDD'lerde olan bir durum. SDD alırsanız sorun ortadan kalkar. Bütçeniz uygun değilse çok düşük GB bir SSD alıp sadece windows kurun.
Peki şöyle yapsak olur mu; ben 2 tane HDD kullanıyorum yer olsun diye. HDD lerimden düşük GB olanında Windows kurulu. Ondaki verileri diğerine geçirip o HDD yi biçimlendirip çıkarsam yerine SSD alıp ona Windows kursam. Yani şunu demek istiyorum. SSD yi Windows kurmak için, diğer HDD yi verilerimi tutmak için kullansam olur mu? Aynı pc dd Hem HDD hem SSD?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı