Windows 8.1 32 Bit için IDE önerisi

Boogyman

Attopat
Daha fazla  
RAM
2gb DDR2
Arkadaşlar eski bilgisayarıma Windows 8.1 32 Bit yükledim. Yapmam gereken tek şey Python - C ve C++ bu üç programlama dilini aktif olarak öğrenen biri olduğum için kullanabileceğim bir IDE kurmak. Üçünüde kullanabileceğim tek bir IDE şart değil ancak şöyle bir şey lazım. Kodumu çalıştırdığımda terminalden çıktıyı görebilmeliyim. Yani not defteri gibi bir şey istemiyorum. Tıpkı aşağıda paylaştığım fotoğraftaki gibi. Spyder 32 Bit versiyonunu aradım ancak kurmayı mı beceremedim yoksa indirmeyi mi anlamadım. Sublime Text ile terminal açmak mümkün mü bulamadım. Bilgisayara şu anda sadece Python 3.8.10 yükledim.

Özetle sizden yardım istediğim konu hangi program/programları yüklemeliyim?

Dosya Ekleri

• installation-spyder-binder.png
    456,1 KB · Görüntüleme: 27
Yani IDE'ler genelde fazla ram yer ve sende 2 GB ram var yani indirsen bile uğraştırır. Ayrıca neden Windows 7 değil

Yani IDE'ler genelde fazla RAM yer ve sende 2 GB RAM var yani indirsen bile uğraştırır. Ayrıca neden Windows 7 değil

Özellikle bir sebebi yok hocam. Önce Linux Mint yükledim ama pek alışamadım. Windows 7 de yükleyebilirim pek problem değil hocam. 32 Bit olsun ve terminali olsun gerisini hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…