Windows 8.1 32 Bit kurmak için 8 GB flash bellek mi lazım?

Mort4lResist4nce

Hectopat
Daha fazla  
Sorum şu Win8.1 kuracağım her şeyi ogrendim ama şu USB 8 GB almazsam 4 GB alip kumaya calisirsam bir sorun olur mu? Yani 8 GB flash Azerbaycan'da cok pahali 15 manat sorum bu şekilde.

Sorum şu Win8.1 kuracağım her şeyi ogrendim ama şu USB 8 GB almazsam 4 GB alip kumaya calisirsam bir sorun olur mu? Yani 8 GB flash Azerbaycan'da cok pahali 15 manat sorum bu şekilde.

Bende Win 8.1 Pro kurulu dosya boyutu 21GB ancak bu ıso dosyasının 21gb olduğu anlamına gelmiyor bu kurulduktan sonraki boyutu yanlış bilmiyorsam flash disk olmadan kurmak mümkün.
Ekran Alıntısı.PNG

Ama yutupda cogu kisi en az 8 olmali diyo.

Bende Win 8.1 Pro kurulu dosya boyutu 21GB ancak bu ISO dosyasının 21GB olduğu anlamına gelmiyor bu kurulduktan sonraki boyutu yanlış bilmiyorsam flash disk olmadan kurmak mümkün.Eki Görüntüle 1544683

Hayir hocam formatsiz kurulum oldugunu ben de biliyorum ama temiz kurulum yapacağım virus falan doldu hep o yuzden.

Ama yutupda cogu kisi en az 8 olmali diyor.

Hayir hocam formatsiz kurulum oldugunu ben de biliyorum ama temiz kurulum yapacağım virus falan doldu hep o yuzden.

Onlar Windows 10 için 8 GB diyorlar Microsoft'un sitesinden baktığında 4 GB ile yapılabiliyor yukarı da ISO indirme linkinden kontrol edebilirsiniz.

Onlar Windows 10 için 8 GB diyorlar Microsoft'un sitesinden baktığında 4 GB ile yapılabiliyor yukarı da ISO indirme linkinden kontrol edebilirsiniz.

Nasil yani ben simdi bu ISO'yu indirip Rufus ile bellege atip sonra direk kurulum yapabilirim yani öyle mi ama ben hep Win8.1 kurulum diye aratdim yutupda Windows 10 ne alaka hocam.

Nasil yani ben simdi bu ISO'yu indirip Rufus ile bellege atip sonra direk kurulum yapabilirim yani öyle mi ama ben hep Win8.1 kurulum diye aratdim yutupda Windows 10 ne alaka hocam.
Hocam demeye çalıştığım şey Windows 10 kurmak istiyorsanız 8 GB belleğe ihtiyacınız var. Windows 8.1 kurmak için 4 GB flash yetiyor. Verdiğim linkte böyle yazıyor. Yani Windows 8.1'i 4 GB flash ile rufus yazılımını kullanarak kurabilirsiniz.

Hocam demeye çalıştığım şey Windows 10 kurmak istiyorsanız 8 GB belleğe ihtiyacınız var. Windows 8.1 kurmak için 4 GB flash yetiyor. Verdiğim linkte böyle yazıyor. Yani Windows 8.1'i 4 GB flash ile Rufus yazılımını kullanarak kurabilirsiniz.

Evet baktim şu an ve sana nasıl teşekkür edecegimi bilmiyorum aydinlandim resmen hocam cok cok teşekkürler artik param cebimde sayenizde ♚

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı